Ολυμπιακός – Μπήκε το «θηρίο», στο ΣΕΦ ο Κούνσι Έισι! (pics)

Ολυμπιακός – Μπήκε το «θηρίο», στο ΣΕΦ ο Κούνσι Έισι! (pics)

Έπιασε δουλειά το νέο «θηρίο» του Ολυμπιακού!

Όλο και πιο κοντά στο να μπει σε φουλ ρυθμούς και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται το «θηρίο» του Ολυμπιακού! Ο λόγος για τον Κούνσι Έισι, που αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα για τις θέσεις «4» και «5», προκειμένου να πλαισιώσει κατά κύριο λόγο τον Μουσταφά Φαλ και τον Χασάν Μάρτιν.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων βρέθηκε σήμερα το πρωί στο ΣΕΦ, πέρασε από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπιασε αμέσως δουλειά. Ο 31χρονος προπονήθηκε υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας, Ανδρέα Γκατζούλη και πλέον μετράει αντίστροφα για την είσοδο του η οποία αναμένεται σε περίπου δύο εβδομάδες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

Ο Κουίνσι Έισι πέρασε FMS τεστ (Professional Functional Movement Screen Test) το πρωί της Κυριακής (14/11) υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας,Ανδρέα Γκατζούλη, και ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς, με σκοπό να είναι απόλυτα έτοιμος και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ των Πειραιωτών, αφού πρώτα υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις μετά την άφιξη του στην Ελλάδα, πέρασε το πρωί της Κυριακής (14/11) το FMS τεστ και προπονήθηκε ατομικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ