Mέξας – «Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι – Οι διαιτητές δεν έπαιξαν 50-50»

Mέξας – «Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι – Οι διαιτητές δεν έπαιξαν 50-50»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Μέξας, είχε έντονα παράπονα για τη διαιτησία στο ματς με τον Άρη.

Ο Άρης λύγισε τον Ηρακλή με 83-78 στο ντέρμπι που διεξήχθη στο «Nick Galis Hall» για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής του «Γηραιού», Κώστας Μέξας, στάθηκε στα σημεία που στοίχισαν την ήττα στην ομάδα του, ενώ τόνισε πως οι διαιτητές δεν έπαιξαν 50-50 στο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Δεν κερδίσαμε και είμαστε στεναχωρημένοι. Ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη, και θεωρώ πως οι διαιτητές δεν έπαιξαν 50-50, όπως όφειλαν σε ένα ντέρμπι. Το 31-16 βολές λέει πολλά, ο Άρης παίζει στο όριο του φάουλ και εκτέλεσε διπλάσιες βολές.

Ήμασταν συγκεντρωμένοι τακτικά και παίξαμε έξυπνα πάνω στα παιδιά του Άρη. Μας πλήγωσε ο Κέλι, αλλά δε χάσαμε από αυτό. Τα κρίσιμα ριμπάουντ του Άρη έπαιξαν ρόλο. Στην παράταση το τρίποντο του Κάουαν όπως μπήκε τελείωσε το παιχνίδι. Θέλαμε να δούμε αντίδραση σε μια ατμόσφαιρα με 4000 κόσμο και ανταποκρίθηκαν οι παίκτες σε μεγάλο βαθμό.

Θέλαμε τη νίκη, δεν τα καταφέραμε αλλά το σημερινό ματς είναι μια καλή βάση για εμάς το πώς θα είμαστε στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στον Άρη και στον κόουτς Καστρίτη. Σε τρεις μέρες δεν μπορούμε να λέμε ότι αλλάξαμε ταυτότητα. Ο Τέιλορ σουτάρει πολύ καλά, οι σουτέρ περνάνε και άσχημες φάσεις.

Στην άμυνα του Άρη ήξερε ότι θα βρει κάποια σουτ. Αν βάλει το πρώτο θα πάει καλά, αυτή είναι η ψυχοσύνθεσή του. Πρέπει να λύσουμε κάποια δικά μας θέματα πρώτα μέσα στην ομάδα και μετά σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά το πώς και τι δεν είναι σίγουρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ