Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – Θέμα με αστυνομία και ΕΡΤ για το ντέρμπι

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – Θέμα με αστυνομία και ΕΡΤ για το ντέρμπι

Η ΕΛ.ΑΣ ζήτησε να γίνει αντί για τις 19:30 στις 17:30 το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ την ερχόμενη Δευτέρα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται να αλλάξει η ώρα του αγώνα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την επόμενη Δευτέρα (22/11, 19:30) τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την 8η αγωνιστική της Basket League, όμως η αστυνομία κατέθεσε αίτημα να αλλάξει ώρα το ντέρμπι «αιωνίων».

Ο λόγος που συνέβη αυτό από την ΕΛ.ΑΣ είναι για λόγους ασφαλείας, παρά το γεγονός ότι στο φαληρικό γήπεδο θα βρεθούν μόνο οι οπαδοί των ερυθρόλευκων. Η αστυνομία αιτήθηκε να γίνει το ντέρμπι στις 17:30 προκριμένου η προσέλευση των φιλοξενούμενων στο ΣΕΦ να γίνει υπό το φως της ημέρας και να μην υπάρξουν απρόοπτα.

Προς το παρόν δεν έχει παρθεί κάποια επίσημη απόφαση και οι αρχές είναι σε διαρκή επικοινωνία, όμως την αντίθεση της για το αίτημα της αστυνομία εξέφρασε η ΕΡΤ. Το κρατικό κανάλι διαφωνεί κάθετα με τη μετάθεση της ώρας διεξαγωγής του αγώνα, πολύ απλά γιατί θεωρεί ότι στις 17:30 είναι αντιεμπορική ώρα για το ντέρμπι.

Ακόμη από την ΕΡΤ αντέδρασαν θεωρώντας πως αρκετός κόσμος θα είναι ακόμη στην εργασία του ή καθ’ οδόν και θα χάσει αρκετή από την τηλεθέαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, όλα δείχνουν πως το ντέρμπι «αιωνίων» δεν πρόκειται να αλλάξει ώρα και θα γίνει κανονικά στην ώρα του. Δηλαδή στις 19:30.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ