Ηρακλής – Χωρίς τον Τέιλορ απέναντι στη Μόρναρ Μπαρ

Ηρακλής – Χωρίς τον Τέιλορ απέναντι στη Μόρναρ Μπαρ

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τη Μόρναρ Μπαρ για την 6η αγωνιστική του FIBA Europe Cup (17/11, 20:30), με τον Κώστα Μέξα να μην υπολογίζει στον Ράιαν Τέιλορ.

Ο Ηρακλής ολοκληρώνει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο FIBA Europe Cup υποδεχόμενος τη Μόρναρ Μπαρ (17/11, 20:30) για την 6η αγωνιστική των ομίλων. Ο Κώστας Μέξας δεν υπολογίζει στον Ράιαν Τέιλορ, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Άρη.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ηρακλή:

Το τελευταίο του φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι δίνει αύριο (17/11, 20:30) ο ΗΡΑΚΛΗΣ, αντιμετωπίζοντας εντός έδρας τη Mornar Bar, για την 6η αγωνιστική του 5ου ομίλου της κανονικής περιόδου του FIBA Europe Cup. Οι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν σήμερα (16/11) το απόγευμα στο Ιβανώφειο, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους, με τον Ryan Taylor να μένει εκτός ομαδικού προγράμματος, λόγω του διαστρέμματος στην αριστερή ποδοκνημική, που υπέστη στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη. Ο Αμερικανός παίκτης υποβάλλεται σε θεραπείες, προκειμένου να είναι έτοιμος για τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Ιωνικό (21/11, 17:00).

Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε και ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, εξαιτίας της θλάσης, που τον ταλαιπωρεί. Ο αρχηγός της ομάδας δεν υπολογίζεται ούτε αυτός για το παιχνίδι με τους Μαυροβούνιους.

Το σημερινό (16/11) πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου, με τη χρήση video.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ