Με τον Κολόμ στα παράθυρα της FIBA η Ισπανία

Με τον Κολόμ στα παράθυρα της FIBA η Ισπανία

Με τον Κίνο Κολόμ θα παραταχθεί η Ισπανία στα παράθυρα της FIBA για τους πρώτους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η «μάχη» για τη διατήρηση των σκήπτρων ξεκινάει για την Ισπανία, με την έναρξη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί το 2023 στην Ασία και συγκεκριμένα στις Φιλιππίνες, την Ινδονησία και την Ιαπωνία.

Οι «Φούριας Ρόχας» βρίσκονται στον έβδομο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης, μαζί με τις Ουκρανία, Γεωργία και Βόρεια Μακεδονία. Το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 26 Νοεμβρίου και το δεύτερο για τις 29 του ίδιου μήνα.

Σε αυτό το ξεκίνημα, η Ισπανία θα παραταχθεί με τον Κίνο Κολόμ στη σύνθεσή της, με τον γκαρντ της ΑΕΚ να ηγείται της προσπάθειας. Ο 33χρονος μετράει τη φετινή χρονιά με την κιτρινόμαυρη φανέλα 8,7 πόντους (48,00 % δίποντα, 23,68 % τρίποντα, 76,92 % βολές), 4,1 ριμπάουντ, 5,4 ασίστ και 2,4 λάθη σε εφτά συμμετοχές στη Basket League, και 14,8 πόντους (35.7% δίποντα, 50% τρίποντα, 63.6% βολές), 3,5 ριμπάουντ, 6.5 ασίστ και 2,5 λάθη στο Basketball Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ