Πετρόπουλος – «Θέλουμε τη νίκη για την ΑΕΚ και τον Στέφαν»

Πετρόπουλος – «Θέλουμε τη νίκη για την ΑΕΚ και τον Στέφαν»

Ο γκαρντ της ΑΕΚ, Ανδρέας Πετρόπουλος, μίλησε για τις ερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσης και τόνισε θέλουν τη νίκη για τον Γέλοβατς.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Λαύριο εκτός έδρας για την 8η αγωνιστική της Basket League (20/11, 20:00).

Στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ μίλησε για τις επόμενες αγωνσιτικές υποχρεώσεις της ομάδας ο φόργουορντ της ΑΕΚ Ανδρέας Πετρόπουλος, ενώ όπως τόνισε θέλουν πάρουν την νίκη για την αφιερώσουν στον Στέφαν Γέλοβατς.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ: 

Kαλησπέρα σας…

‘Οπως καταλαβαίνετε, το μυαλό μας και η σκέψη μας είναι πάντα στον Στέφαν, που δίνει ένα μεγάλο αγώνα.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, προερχόμαστε από μία δύσκολη αναμέτρηση, τη Δευτέρα, για το Basketball Champions League με αντίπαλο τη Ρίγα. Τέλος καλό, όλα καλά μέχρι τον επόμενο αγώνα. Κερδίσαμε και αυτό είναι, που μένει στο τέλος.

Πλέον, έχουμε μπροστά ακόμα δύο «Τελικούς» στη διοργάνωση. Ξέρουμε, ότι έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας, αλλά όλα τα παιδιά είμαστε παθιασμένοι στο να πετύχουμε το στόχο της πρόκρισης.

Είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε αυτές τις ημέρες και αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με το Λαύριο. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς, και όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να δώσουμε το 110% για να πάρουμε κάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ