Βετούλας – «Η πρώτη περίοδος έκρινε την αναμέτρηση»

Βετούλας – «Η πρώτη περίοδος έκρινε την αναμέτρηση»

Ο Νίκος Βετούλας μίλησε για την ήττα του Απόλλωνα Πάτρας από το Περιστέρι, τονίζοντας πως η πρώτη περίοδος έκρινε εν πολλοίς το αποτέλεσμα.

Ο Απόλλωνας Πάτρας ηττήθηκε από το Περιστέρι, με τον Νίκο Βετούλα να αποδίδει το αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα του στην κακή πρώτη περίοδο.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε ότι παρότι οι παίκτες του στη συνέχεια εμφανίστηκαν καλύτεροι, όμως δεν μπόρεσαν να αντέξουν στην πίεση που δέχθηκαν.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Βετούλας:

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι, νομίζω ότι το ξεκίνημα που έκανε μας έδειξε από την αρχή πως πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για να αντιμετωπίζουμε τα εκτός έδρας παιχνίδια και ειδικά με ομάδες που έχουν ποιότητα. Το πρώτο 10λεπτο ήταν εκείνο που καθόρισε το ρυθμό του παιχνιδιού, καθώς το Περιστέρι μπήκε πολύ δυνατά.

Εμείς αντιθέτως είχαμε πει να προσέξουμε την αρχή της αναμέτρησης, δεδομένης της απώλειας του Κόλμαν και του μικρού ροτέισιον που ούτως ή άλλος είχαμε, αλλά σήμερα έγινε ακόμη μικρότερο με την απώλεια και του Διαμαντάκου.

Το Περιστέρι κέρδισε δίκαια, εμείς προσπαθήσαμε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και μαχητικοί. Νομίζω το καταφέραμε μετά το δεύτερο 10λεπτο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω δεδομένης της πίεσης που δεχόμασταν από την ομάδα του Περιστερίου αλλά και της κούρασης που είχαμε.

Νομίζω ότι η εικόνα μας ήταν καταπληκτική όσον αφορά την μαχητικότητα και την ανταγωνιστικότητα. Από κει και πέρα, ελπίζω ότι θα κερδίσουμε τα παιχνίδια που πρέπει ώστε να μείνουμε στην κατηγορία. Καλή συνέχεια στο Περιστέρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ