Ο Λουίς Κασιμίρο βρήκε τη νέα του ομάδα (pic)

Ο Λουίς Κασιμίρο βρήκε τη νέα του ομάδα (pic)

Ο Λουίς Κασιμίρο δεν άργησε να βρει τη νέα του ομάδα μετά την απομάκρυνσή του από τον Προμηθέα, με τη Ρεάλ Μπέτις να ανακοινώνει τη συνεργασία τους μέχρι το 2023.

Μπορεί η θητεία του Λουίς Κασιμίρο να ήταν βραχύβια στον πάγκο του Προμηθέα, με τον Ισπανό να αποχωρεί από την ομάδα της Αχαΐας στις 5 Νοεμβρίου, πληρώνοντας το «μάρμαρο» του ξεκινήματος με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στο EuroCup. Ο 61χρονος τεχνικός ωστόσο δεν έμεινε για πολύ χωρίς δουλειά, με τη Ρεάλ Μπέτις να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της μαζί του μέχρι το 2023.

Η ήττα με 71-48 από τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το «κύκνειο άσμα» του Ζοάν Πλάθα στον πάγκο των «Βερδιμπλάνκος», οι οποίοι βρήκε στη ζώνη του υποβιβασμού μετά από έντεκα αγωνιστικές στην ACB. Έτσι, ο Κασιμίρο διαδέχθηκε τον συμπατριώτη του και καλείται να βγάλει την Μπέτις από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται. Θα είναι η δεύτερη φορά που θα καθίσει στον πάγκο της, καθώς έχει προηγηθεί το πέρασμά του από τα μέσα της σεζόν 2014-15 μέχρι και το τέλος της επόμενης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ