H «πρώτη» του Βαγγέλη Αγγέλου στον Άρη (pics)

H «πρώτη» του Βαγγέλη Αγγέλου στον Άρη (pics)

Ξεκίνησε προετοιμασία για το σημαντικό ματς με τον Προμηθέα.

Την πρώτη του επαφή με τους παίκτες του Άρη είχε την Πέμπτη (22/3) ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος από το απόγευμα ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία του αυτοκράτορα ως το τέλος της σεζόν.

Ο 55χρονος κόουτς, γνωρίζει φυσικά μερικούς παίκτες από την προηγούμενη θητεία του, όπως οι Μούρτος, Μποχωρίδης και Αθηναίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ: «Την πρώτη του προπόνηση με τον ΑΡΗ πραγματοποίησε σήμερα (22/03) το απόγευμα στο «Nick Galis Hall» ο Βαγγέλης Αγγέλου. Ο 56χρονος τεχνικός είχε την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες, τους οποίους δεν γνώριζε, καθώς με αρκετούς συνεργάστηκε στην προηγούμενη θητεία του στην ομάδα μας. Στη συνέχεια προπόνησε τους «κίτρινους», οι οποίοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας (24/03, 18:30, ΕΡΤ1), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League. Όλοι οι παίκτες ήταν στη διάθεση του νέου προπονητή του ΑΡΗ.

Στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας ανήκει από σήμερα (22/03) ο Θανάσης Μολυβδάς, ο οποίος είχε διατελέσει συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου στη δεύτερη θητεία του στον ΑΡΗ, αλλά και βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη την περυσινή σεζόν, ενώ είναι μέλος και του τεχνικού τιμ της Εθνικής ομάδας των Ανδρών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ