Φιλικό με την Λάρισα για την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια

Φιλικό με την Λάρισα για την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων και διοργάνωσε φιλική αναμέτρηση με την ομάδα της Λάρισας στο γήπεδο των Λιοσίων.

Η ομάδα της Λάρισας ήταν η πρώτη η οποία είχε φιλοξενηθεί από την Ένωση στο νέο κλειστό των Άνων Λιοσίων στις 9 Οκτωβρίου, και θα ξαναβρεθεί στις 27 Νοεμβρίου αυτή την φορά στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης.

Η διακοπή των πρωταθλημάτων ωθεί του συλλόγους στην διοργάνωση φιλικών αναμετρήσεων, ώστε να διατηρήσουν τον αγωνιστικό ρυθμό.

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί ξανά στις 4 Δεκεμβρίου με αντίπαλο τον Προμηθέα, στα Άνω Λιόσια, για την 9η αγωνιστική της Basket League, ενώ η Λάρισα (με μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα και νέο προπονητή τον Φώτη Τακιανό) υποδέχεται τονΟλυμπιακό στις 6 Δεκεμβρίου.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ