ΠΑΟΚ – Συνεχίζει τις θεραπείες ο Γκρίφιν – Παραμένει εκτός ο Τζόουνς

ΠΑΟΚ – Συνεχίζει τις θεραπείες ο Γκρίφιν – Παραμένει εκτός ο Τζόουνς

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν συνεχίζει κανονικά τις θεραπείες για να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ενώ ο Μάρβιν Τζόουνς παραμένει ακόμα εκτός λόγω του κορωνοϊού.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει τις προπονήσεις την Πέμπτη (25/11), μετά το τριήμερο ρεπό που είχε δώσεις στους παίκτες του ο Άρης Λυκογιάννης, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του βορρά να στρέφουν την προσοχή τους στους Μάλκολμ Γκρίφιν και Μάρβιν Τζόουνς.

Ο πρώτος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στο πόδι και συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας που ακολουθεί, με σκοπό να είναι έτοιμος για την επόμενη επίσημη υποχρέωση της ομάδας.

Παράλληλα, υπάρχει αγωνία και για την υπόθεση του Τζόουνς, καθώς ο Αμερικανός ψηλός είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, και την ερχόμενη Κυριακή θα κάνει νέο ώστε με σκοπό να διαπιστωθεί αν θα μείνει για μεγαλύτερο διάστημα εκτός, ή θα πατήσει άμεσα παρκέ.

Τέλος, στον ΠΑΟΚ έχουν βγει στην αγορά ψάχνοντας τον αντικαταστάτη του τραυματία Τζος Κάρτερ, με τον Άρη Λυκογιάννη να αξιολογεί τις περιπτώσεις που έχει στα χέρια του και σύντομα αναμένεται να πάρει μία απόφαση,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ