Τελειώνει ο Φέρελ από τον Παναθηναϊκό – Κρούση από ομάδα-έκπληξη

Τελειώνει ο Φέρελ από τον Παναθηναϊκό – Κρούση από ομάδα-έκπληξη

Δημοσίευμα από το Ισραήλ αναφέρει πως ο Γιόγκι Φέρελ του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για να μετακομίσει εκεί

Φιάσκο αποδεικνύεται η μεταγραφή του Γιόγκι Φέρελ στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός point guard εντάχθηκε στο ρόστερ με σκοπό να γίνει ο ηγέτης των «πράσινων» στην περιφέρεια και έναν μήνα μετά την άφιξή του είναι πολύ κοντά στην αποχώρησή του από την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που ήλπιζε όταν ερχόταν στην Ελλάδα για να υπογράψει με τους νταμπλούχους. Θυμίζουμε ότι ο Φέρελ δεν ήταν δηλωμένος για το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ και στην Euroleague τα λεπτά συμμετοχής του ήταν πολύ λίγα.

Συνεπώς, ο Φέρελ ψάχνει για ομάδα. Και σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sport5.co.il από το Ισραήλ, ο 28χρονος γκαρντ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

«Η Χάποελ προσπαθεί να αποκτήσει τον Φέρελ, που είναι στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό. Οι κόκκινοι είναι σε συζητήσεις με τον Αμερικανό γκαρντ, αλλά είναι ακόμη ασαφές αν θα αντικαταστήσει κάποιον από το υπάρχον ρόστερ», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

O Γιόγκι Φέρελ έχει αγωνιστεί σε μόλις 5 αγώνες στη Euroleague με τον Παναθηναϊκό και συνολικά 40 λεπτά έχοντας 1,6 πόντους, 1,8 ασίστ και 1 ριμπάουντ σε περίπου 8 λεπτά κατά μέσο όρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ