Κλείσιμο
Con-Troll: Είσαι η «ελπίδα» μας. Δικό σας...
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο αθλητικός δικαστής θα επιλύσει την διαφορά ΑΕΚ – Μορέιρα

Πριν από λίγες μέρες ήρθε στην επιφάνεια η καταγγελία του Μορέιρα στον ΕΣΑΚΕ για αθέτηση των υποχρεώσεων της ΑΕΚ προς το πρόσωπο του.

Ο αθλητικός δικαστής θα επιλύσει την διαφορά ΑΕΚ – Μορέιρα | to10.gr

Μετά την καταγγελία του Μορέιρα η ΑΕΚ είχε στη διάθεσή της κάποιες μέρες ώστε να επικοινωνήσει με τον Αγκολέζος σέντερ για να βρεθεί η χρυσή τομή και να επιλυθεί η διαφορά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βέβαια κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και αφού τελείωσε η προθεσμία υπόθεση πήγε στον αθλητικό δικαστή ο οποίος θα αποφασίσει αν θα τιμωρηθεί η ΑΕΚ με αφαίρεση ενός βαθμού από τη βαθμολογία της Βasket League.

Ωστόσο ακόμα και ο αθλητικός δικαστής αποφασίσει να τιμωρήσει την ένωση με μείον ένα πόντο η ΑΕΚ θα έχει άλλες 15 μέρες περιθώριο να πληρώσει το μορέιρα ώστε να μην ενεργοποιηθεί η τιμωρία της.

Η υπόθεση του Μορέιρα αφορά τους διακανονισμούς που είχαν γίνει το καλοκαίρι προκειμένου να περάσει ο φάκελος της ΑΕΚ από την επιτροπή του ΕΣΑΚΕ.

Στις 15 Δεκεμβρίου αναμένεται να ανοίξουν ξανά όλοι οι φάκελοι των ομάδων, για να διαπιστωθεί αν τηρήθηκαν οι διακανονισμοί που παρουσιάστηκαν το καλοκαίρι. Μέσα στο φάκελο της ΑΕΚ υπάρχουν οι διακανονισμοί με τους παίκτες της περσινής σεζόν και μένει ακόμα να φανεί αν θα υπάρχει και εκεί κάποιο πρόβλημα.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
arrow-back

Κοινοποίηση: Ο αθλητικός δικαστής θα επιλύσει την διαφορά ΑΕΚ – Μορέιρα