Παπαθεοδώρου : «Έχει μεγάλη αξία για εμάς το ματς με τον Κολοσσό»

Παπαθεοδώρου : «Έχει μεγάλη αξία για εμάς το ματς με τον Κολοσσό»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό, για την τεράστια νίκη κόντρα στον Άρη, αλλά και για το γεγονός πως έχει όλου τους παίκτες του διαθέσιμους για το παιχνίδι στη Ρόδο.

Για το πολύ σημαντικό παιχνίδι που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Κολοσσό στη Ρόδο μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος όπως είπε είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Επίσης ο προπονητής του Δικεφάλου του βορρά αναφέρθηκε στην σπουδαία νίκη επί του Άρη, που όμως πρέπει να ξεχάσουν όλοι όπως ανέφερε και να επικεντρωθούν στο δύσκολο παιχνίδι με τον Κολοσσό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα από όλα πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, μετά το παιχνίδι με τον Άρη. Ήταν μια πολύ σημαντική και μεγάλη νίκη, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος, με έναν προπονητή που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια και έχει δημιουργήσει έναν τρόπο παιχνιδιού, ο οποίος είναι πολύ δύσκολα αντιμετωπίσιμος. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που προσαρμόζεται στα σχέδια κάθε αντιπάλου, έχει καλή λειτουργία στην επίθεσή της, ξεκάθαρους ρόλους και κατεύθυνση. Θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση σε όλους τους ρόλους για να κερδίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι», ανέφερε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι δεν έχουμε απώλειες λόγω τραυματισμών και μπορούμε να δουλεύουμε όλοι μαζί στις προπονήσεις. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό μέχρι το τέλος. Υπάρχουν ακόμα επτά παιχνίδια. Δεν μπορούμε να κάνουμε σχέδια για το τι μπορεί να γίνει στα υπόλοιπα. Αυτό το παιχνίδι έχει μεγάλη αξία για εμάς, καθώς παίζουμε σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολευόμαστε να κερδίσουμε και έχουμε επικεντρωθεί 100% σε αυτό. Θα προχωρήσουμε στα υπόλοιπα στην πορεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ