Πετρόπουλος – «Δύσκολος αντίπαλος ο Προμηθέας, στόχος μας είναι η νίκη»

Πετρόπουλος – «Δύσκολος αντίπαλος ο Προμηθέας, στόχος μας είναι η νίκη»

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Προμηθέα Πατρών για την 9η αγωνιστική της Basket League.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Προμηθέα(04/12, 20.00) στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Basket League. Ο παίκτης της Ένωσης Ανδρέας Πετρόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την συγκεκριμενη αναμέτρηση αναφέροντας τα εξής:

Επιστρέφουμε αύριο στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις μετά τη διακοπή που είχαμε εξαιτίας των Εθνικών ομάδων. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ σημαντική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Προμηθέα και μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Έχουμε περάσει δύσκολα τις τελευταίες ημέρες και όλοι στην ομάδα θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια εμφάνιση, η οποία θα μας τονώσει το ηθικό και παράλληλα θα μας κρατήσει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Προμηθέας είναι δύσκολος αντίπαλος, διαθέτει αθλητικό ρόστερ, και θα χρειαστεί να δώσουμε ότι έχουμε στο παρκέ για να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας. Συγκέντρωση, πάθος και αποφασιστικότητα είναι τα τρία στοιχεία που πρέπει να εμφανίσουμε αύριο στο γήπεδο μας.

Από την πλευρά μου, είμαι έτοιμος μετά τον τραυματισμό που είχα να προσφέρω ξανά στην ομάδα και ανυπομονώ να πατήσω ξανά στο παρκέ.

Επίσης, περιμένουμε με χαρά και τον κόσμο μας να έρθει και να μας υποστηρίξει, καθώς με τη φωνή του μας δίνει έξτρα κίνητρο και μας ανεβάζει κι άλλο τη ψυχολογία κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ