Άρης – Χωρίς Χάνλαν κόντρα στο Περιστέρι

Άρης – Χωρίς Χάνλαν κόντρα στο Περιστέρι

Τις υπηρεσίες του Ολιβιέ Χάνλαν θα στερηθεί ο Άρης, καθώς ο Καναδός δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με το Περιστέρι.

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με το Περιστέρι για την Basket League, ωστόσο ο Γιάννης Καστρίτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ολιβιέ Χάνλαν.

Ο Καναδός γκαρντ πήρε μέρος σε ένα μικρό κομμάτι της προπόνησης, και ο Έλληνας τεχνικός προτίμησε να τον αφήσει εκτός για να μην τον πιέσει. Σε αντίθεση με τον Γιάννη Σιδηροηλία που είναι πανέτοιμος.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Άρης:

«Ο Άρης έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον αγώνα με το Περιστέρι Vitabiotics (Κυριακή 5/12, 17:00), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Basket League.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε την Παρασκευή 3/12 με μία απογευματινή προπόνηση. Ο Ολιβιέ Χάνλαν πήρε μέρος σε ένα μικρό κομμάτι αυτής και δε θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα στον κυριακάτικο αγώνα.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Άρης θα παραταχθεί με την εξάδα ξένων που αγωνίστηκε κόντρα στον Ηρακλή. Αντίθετα, ο Γιάννης Σιδηροηλίας προπονήθηκε κανονικά.

Της προπόνησης προηγήθηκε η ανάλυση του αντιπάλου με τη βοήθεια του βίντεο. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 4/12 με μία απογευματινή προπόνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ