Μαυροειδής – Έγινε ο τρίτος μπλοκέρ στην ιστορία της ΑΕΚ

Μαυροειδής – Έγινε ο τρίτος μπλοκέρ στην ιστορία της ΑΕΚ

Ιστορία έγραψε στο ματς της ΑΕΚ με τον Προμηθέα ο Δημήτρης Μαυροειδής καθώς έγινε ο τρίτος μπλοκέρ στην ιστορία των «κιτρινόμαυρων».

Τρίτος μπλοκέρ στην ιστορία της ΑΕΚ έγινε ο Δημήτρης Μαυροειδής, με τον Έλληνα σέντερ να αφήνει πίσω του τον Μιχάλη Κακιούζη και τον Χρήστο Ταπούτο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

«Ο Δημήτρης Μαυροειδής είχε σημαντική συμβολή στη νίκη της ΑΕΚ επί του Προμηθέα μένοντας για 20:08 στο παρκέ ενώ στις τέσσερις προηγούμενες, φετινές εμφανίσεις του στο Πρωτάθλημα είχε συνολικά 23 λεπτά συμμετοχής. Μέσα από αυτήν την εμφάνιση ο πολύπειρος σέντερ έγινε ο τρίτος μπλοκέρ στην ιστορία της ΑΕΚ στη Stoiximan Basket League.

Ξέχωρα λοιπόν από τους έξι πόντους και τα πέντε ριμπάουντ του, ο Μαυροειδής είχε τρεις τάπες με τις οποίες έφτασε τις 57 με την κιτρινόμαυρη φανέλα στην κατηγορία και «σκαρφάλωσε» στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας αφήνοντας πίσω τους τον Μιχάλη Κακιούζη και τον Χρήστο Ταπούτο που είχαν από 55.

Η δεύτερη θέση της λίστας δεν είναι πολύ μακριά αφού σε αυτήν βρίσκεται ο Δήμος Ντικούδης με 65 αλλά η πρώτη είναι απροσέγγιστη αφού την κρατάει ο Ιάκωβος Τσακαλίδης με 130 τάπες στην τετραετία 1996-2000.

Ακόμη ο Μαυροειδής…

*Με τα τρία αμυντικά ριμπάουντ που είχε, ανέβηκε στην 11η θέση της σχετικής λίστας της ΑΕΚ στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος αφού έφτασε τα 303, ξεπέρασε τον Γιάννη Μπουρούση που είχε 302 και έφτασε τον Δημήτρη Ποδαρά.

*Με τα τρία εύστοχα δίποντα του (3/5) έγινε ο 9ος παίκτης της ΑΕΚ που έφτασε και ξεπέρασε τα 300 στη Stoiximan Basket League.

*Παράλληλα πραγματοποιώντας συνολικά την 332η εμφάνιση του στην κατηγορία, προσπέρασε τον Γιώργο Καράγκουτη και ανέβηκε στην 34η θέση της σχετικής λίστας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ