Ζάρας – «Ο Ολυμπιακός είναι από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη»

Ζάρας – «Ο Ολυμπιακός είναι από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη»

Ο Θοδωρής Ζάρας μίλησε για την αναμέτρηση της Λάρισας με τον Ολυμπιακός, επισημαίνοντας πως οι Ερυθρόλευκοι είναι από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη.

Η Λάρισα υποδέχεται την Τρίτη (6/12, 17:15) τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική της Basket League, με τον Θοδωρή Ζάρα να γράφει στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το ματς με τους Ερυθρόλευκους.

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι μία από τις πιο δυνατές στην Ευρώπη, ενώ επισήμανε ότι η Λάρισα θα παίξει χωρίς άγχος και πίεση.

Το blog του Θοδωρή Ζάρα:

«Καλησπέρα σας. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι την Δευτέρα με έναν εξαιρετικό αντίπαλο πολύ καλό ποιοτικά και με πολύ δυνατό ρόστερ. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που παίζει μπάσκετ σε ρυθμούς πολύ γρήγορους και αναμφίβολα είναι μία από τις πιο δυνατές δυνάμεις αυτήν την στιγμή στην Ευρώπη.

Στόχος μας είναι μέσα από αυτό το παιχνίδι να δουλέψουμε κάποια plays που έχουμε ετοιμάσει και να βρούμε μία διάρκεια ώστε να αντιμετωπίσουμε αργότερα κάποια σημαντικά παιχνίδια που θα μας βοηθήσουν να φύγουμε από την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.

Δεν είναι εύκολο να σταματήσεις το παιχνίδι ενός αντιπάλου με τόσο «βαθύ» πάγκο που μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει τα δεδομένα ενός παιχνιδιού αλλά το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βελτιώσεις το παιχνίδι σου και μέσα από την ομαδικότητα να παρουσιάσεις μία καλή εικόνα.

Πιστεύουμε στον καινούριο μας προπονητή και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος θα κάνουμε το step up και θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Είμαστε το αουτσάιντερ και θα παίξουμε αύριο χωρίς άγχος και πίεση με αποτέλεσμα να είμαστε πιο δημιουργικοί.

Είχαμε δύο εβδομάδες να προσαρμοστούμε στα καινούρια δεδομένα και οι πολλές αλλαγές έφεραν και πιο απαιτητικές προπονήσεις. Έχουμε μία διοίκηση που στηρίζει την προσπάθειά μας και μας πιστεύει και ξεκινώντας από αύριο θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ