Μαυροειδής – «Ο αδερφός μας έφυγε…»

Μαυροειδής – «Ο αδερφός μας έφυγε…»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής δήλωσε συγκλονισμένος όταν έμαθε την είδηση του θανάτου του Στέβαν Γέλοβατς.

Όλος ο μπασκετικός κόσμος είναι συγκλονισμένος με την είδηση του θανάτου του Στέφαν Γέλοβατς, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι εξέδωσαν μια ανατριχιαστική ανακοίνωση για το συμβάν, για μια είδηση που ουδείς ήθελε να πιστέψει.

Λίγο μετά την είδηση του θανάτου του 32χρονου ψηλού, ο Δημήτρης Μαυροειδής αποχαιρέτησε τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, μέσω της ιστοσελίδας της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μαυροειδής:

«Τέτοιες ώρες τι να πεις; Ο αδερφός μας έφυγε… Μέχρι και χθες αντλούσαμε δύναμη από τη δύναμή του. Ένα παλικάρι ήταν, που διψούσε για τη ζωή. Ένα παλικάρι, που δεν το έβαζε ποτέ κάτω. Χαμογελούσε και στα πιο δύσκολα».

«Θα μπορούσα να μιλάω συνέχεια γι’ αυτόν. Για έναν σπάνιο χαρακτήρα. Όμως, μόλις τώρα μάθαμε το κακό μαντάτο. Όλοι μας πιστεύαμε σ’ ένα θαύμα… Το θαύμα δεν έγινε. Προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Δεν είναι εύκολο. Μας έχει τσακίσει αυτή η εξέλιξη. Να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Αυτό θέλω να πω για την ώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ