ΑΕΚ – «Στέφαν, αδελφέ μας, για πάντα στις καρδιές μας» (vid)

ΑΕΚ – «Στέφαν, αδελφέ μας, για πάντα στις καρδιές μας» (vid)

Η ΑΕΚ είπε το συγκινητικό αντίο στον αδικοχαμένο Στέφαν Γέλοβατς παρουσιάζοντας, σε ένα βίντεο, στιγμές του από τη φετινή σεζόν με την Ένωση.

Ο Στέφαν Γέλοβατς έφυγε άδικα και πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 32 ετών, μην καταφέρνοντας να κερδίσει μια μάχη που ξεκίνησε στις 14 Νοεμβρίου κάνοντας προπόνηση στα Άνω Λιόσια. Ο χαμογελαστός και γεμάτος καλοσύνη Σέρβος φόργουορντ σκόρπισε θλίψη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, με την οικογένεια της ΑΕΚ να προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της απώλειάς του.

Το μήνυμά τους για τον Γέλοβατς έστειλαν πολλοί άνθρωποι του μπάσκετ αλλά και όχι μόνο, με τον Πρόεδρο της Σερβίας να εκφράζει τα συλλυπητήριά του. Ο Στέφανος Δέδας περιέγραψε την στιγμή που ο 32χρονος έχασε τις αισθήσεις του, καθώς και το πότε κατάλαβε πως όλες οι ελπίδες είχαν εξαντληθεί. Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ είπε το δικό της συγκινητικό αντίο στον Σέρβο αγαθό γίγαντα, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με φετινές στιγμές του από την ομάδα, με την οποία αγωνίστηκε σε εφτά παιχνίδια, με το τελευταίο να έρχεται στις 31 Οκτωβρίου απέναντι στον Ιωνικό.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο της ΑΕΚ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ