Κατηφόρα δίχως τέλος για την ΑΕΚ – Της πήρε παίκτη και ο Ιωνικός, λόγω BAN!

Κατηφόρα δίχως τέλος για την ΑΕΚ – Της πήρε παίκτη και ο Ιωνικός, λόγω BAN!

Ο Ρεϊβόντε Ράις βαρέθηκε να περιμένει την ΑΕΚ να τακτοποιήσει τις οικονομικές της οφειλές και έτσι αποχώρησε από την Ένωση χωρίς να αγωνιστεί ποτέ με την ομάδα, με το μέλλον του να βρίσκεται πλέον στον Ιωνικό.

Τα προβλήματα με τα BAN της ΑΕΚ δεν έχουν σταματημό. Η κιτρινόμαυρη διοίκηση αδυνατεί να τακτοποιήσει τις οικονομικές της οφειλές προς τους παίκτες που έχουν ζητήσει τα δεδουλευμένα τους και έτσι δεν μπορεί να πραγματοποιήσει μεταγραφές. Αυτή την στιγμή μετρά 12 ΒΑΝ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της απόκτηση του Ρεϊβόντε Ράις.

Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε προπονήσεις με το υπόλοιπο σύνολο υπό τις οδηγίες του Στέφανου Δέδα, αλλά δεν είχε τη δυνατότητα να συμμετέχει στους αγώνες καθώς η ΑΕΚ δεν μπορούσε να του εκδώσει δελτίο. Η υπομονή του Ράις εξαντλήθηκε και αποφάσισε να πει «αντίο» στην Ένωση για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο επόμενος σταθμός του θα βρίσκεται στην Ελλάδα, με τον Ιωνικό να έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του. Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ παθαίνει κάτι αντίστοιχο, με την περίπτωση του πρώην ΝΒΑερ Τέρανς Φέργκιουσον να αποχωρίσει και να πάει στο Λαύριο.

Πλέον, ο Δέδας καλείται να βγει στην αγορά για να βρει παίκτες για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, αρκεί βέβαια να σταθεί και η διοίκηση στο ύψος της και να βγάλει από πάνω της τον «βραχνά» των ΒΑΝ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ