Ηρακλής – Τιμάει τον Γέλοβατς στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (pics)

Ηρακλής – Τιμάει τον Γέλοβατς στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (pics)

Ο Ηρακλής υποδέχεται σήμερα την ΑΕΚ (11/12, 17:00), στο πρώτο ματς της Ένωσης μετά το θάνατο του Στέφαν Γέλοβατς, με τον ΕΣΑΚΕ να αποφασίζει η 10η αγωνιστική της Basket League να αφιερωθεί στην μνήμη του.

Άκρως συγκινητική θα είναι 10η αγωνιστική της Basket League, καθώς θα διεξαχθεί στην μνήμη του αδικοχαμένου Στέφαν Γέλοβατς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 32 ετών έπειτα από εγκεφαλικό που υπέστη.

Μάλιστα το σημερινό (11/12) ματς της ΑΕΚ με τον Ηρακλή (17:00) στο «Ιβανώφειο» θα είναι το πρώτο παιχνίδι της Ένωσης μετά τον θάνατο του Σέρβου, με τον Γηραιό να έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, που έχουν ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ.

Συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκοι» έχουν τοποθετήσει στο κέντρο του γηπέδου ένα νέο ειδικό γραφικό σχέδιο αφιερωμένο στον Γέλοβατς, ενώ οι παίκτες του Ηρακλή θα αγωνιστούν με φανέλες που θα αναγράφουν το όνομα του έμπειρου σέντερ στο πίσω μέρος.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

«Η 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Στέφαν Γέλοβατς, όπως αποφάσισε ο ΕΣΑΚΕ, που ανακοίνωσε μια σειρά από δράσεις, οι οποίες είναι οι εξής:

– Να διακοπούν για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή όλες οι αναμετρήσεις στο 13ο λεπτό (το νούμερο 13 ήταν ο αριθμός με τον οποίο αγωνιζόταν στην ΑΕΚ ο Γέλοβατς).

– Να αγωνιστούν οι αθλητές όλων των ΚΑΕ με το όνομα του εκλιπόντος (Jelovac) στο πίσω μέρος της φανέλας τους.

– Στον κύκλο στο κέντρο του γηπέδου αντί του λογοτύπου του Μεγάλου Χορηγού του Πρωταθλήματος, της Stoiximan, να τοποθετηθεί ειδικό γραφικό σχέδιο στην μνήμη του Στέφαν Γέλοβατς.

Στο Ιβανώφειο έχει τοποθετηθεί το νέο λογότυπο στο κέντρο του γηπέδου, ενώ είναι έτοιμες οι φανέλες, που θα φορέσουν οι «κυανόλευκοι» στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, με το όνομα του αδικοχαμένου Γέλοβατς στο πίσω μέρος τους. Να σημειωθεί ότι οι φανέλες των παικτών του Ηρακλή θα δοθούν σε φιλανθρωπικές δράσεις και σε άλλες κινήσεις, που θα γίνουν, ενόψει και των εορτών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ