Μέξας – «Πήραμε μια μεγάλη νίκη με τη βοήθεια του κόσμου»

Μέξας – «Πήραμε μια μεγάλη νίκη με τη βοήθεια του κόσμου»

Ο Κώστας Μέξας μίλησε για τη νίκη του Ηρακλή επί της ΑΕΚ, τονίζοντας πως ήταν πολύ σημαντική, ενώ αποθέωσε και τον κόσμο για τη βοήθειά του.

Ο Ηρακλής νίκησε την ΑΕΚ και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την κακή εμφάνιση που είχε πραγματοποιήσει κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

Ο τεχνικός του «γηραιού», Κώστας Μέξας, στις δηλώσεις του τόνισε πως ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο για την ατμόσφαιρα που έκανε στο γήπεδο.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Μέξας:

«Είναι μια μεγάλη νίκη η ομάδα είναι υπό πίεση και μετά την κακή εμφάνιση με τον Κολοσσό θέλαμε να αντιδράσουμε. Βοήθησε και ο τραυματισμός του Ανγκόλα.

Φυσικά πάνω από όλα το παιδί να είναι καλά αλλά είναι δεδομένο , δε θα κρυφτώ, ότι μας βοήθησε στο πλάνο μας. Αυτό που είχα ζητήσει να παλέψουμε με αυταπάρνηση τα παιδιά το έκαναν σε μεγάλο βαθμό. Η βοήθεια του κόσμου ήταν τρομερή, αυτό το Ιβανώφειο θέλουμε, δυστυχώς δεν θα το έχουμε την Τετάρτη, με τον Ιωνικό».

Για τον επόμενο αγώνα και αν είναι ευκαιρία να χτιστεί ένα σερί: «Πρέπει να το δούμε σοβαρά, να μείνουμε ταπεινοί, να δούμε τι κάναμε καλά, έχουμε πολλά να διορθώσουμε και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις μας, να βάλουμε την ομάδα σε μία πορεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ