Σερέλης – «Η ομάδα παίζει αρκετά καλά κι ας χάνει»

Σερέλης – «Η ομάδα παίζει αρκετά καλά κι ας χάνει»

Ο Χρήστος Σερέλης αναφέρθηκε στην ήττα του Λαυρίου από τον Προμηθέα, ενώ στάθηκε και στα ερχόμενα ματς με Ντιζόν και Ηρακλή.

Το Λαύριο ηττήθηκε από τον Προμηθέα στην Πάτρα, με τον Χρήστο Σερέλη να τονίζει πως παρά το κακό αποτέλεσμα, οι παίκτες του έπαιξαν καλά και είναι ικανοποιημένος.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στα επικείμενα ματς κόντρα σε Ντιζόν και Ηρακλή, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη για τις αναμετρήσεις.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Σερέλης:

Για το παιχνίδι: «Αυτή την στιγμή έχουμε 4 ξένους αλλά επίκειται να έρθει και ένα 5ος. Έχει έρθει δηλαδή και πιστεύω ό,τι θα παίξει στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε αρκετά καλούς Έλληνες, νέους και έμπειρους. Νομίζω ό,τι η ομάδα δείχνει ό,τι παίζει αρκετά καλά απέναντι σε Παναθηναϊκό και Προμηθέα κι ας χάσαμε, ήμασταν αρκετά καλοί.

Ο Ουίλιαμς βρίσκεται πολύ λίγες μέρες στην ομάδα. Είναι κάποια σουτ που παίρνει και κάποια στιγμή θα τα βάλει. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που έχει προσαρμοστεί στην ομάδα και είμαι σίγουρος ό,τι στην πορεία θα τα πάει καλύτερα».

Για τα επόμενα ματς με Ντιζόν και Ηρακλή: «Οι εμφανίσεις δείχνουν ό,τι είμαστε σε καλό δρόμο, Ό,τι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και με την Ντιζόν, που είναι έν απάρα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και τα συνεχόμενα παιχνίδια έχουν σίγουρα μία επιπλέον επιβάρυνση για εμάς, αλλά και το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή, που είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας που πρέπει να κερδίσουμε. Η ομάδα θα είναι έτοιμη και στα δύο ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ