ΝτιΛέο – «Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν καταπληκτική»

ΝτιΛέο – «Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν καταπληκτική»

Ο Ντέιβιντ ΝτιΛέο μίλησε για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Άρη, τονίζοντας πως ήταν καταπληκτική.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Άρη στην «Πυλαία», με τον κόσμο του Δικεφάλου του βορρά να δίνει δυναμικό παρών και να βοηθά την ομάδα του να πάρει τη νίκη.

Ο Ντέιβιντ ΝτιΛέο σε δηλώσεις του στο PAOKBC TV μίλησε για το πως έζησε την εν λόγω αναμέτρηση, τονίζοντας πως η ατμόσφαιρα ήταν απλά καταπληκτική.

Οι δηλώσεις του Ντέιβιντ ΝτιΛέο:

«Προφανώς η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Άκουσα φοβερά πράγματα για το πόσο κόσμο θα έχει το γήπεδο και την υποστήριξη που θα έχουμε σε αυτό το παιχνίδι. Παίζοντας σε μια τέτοια ατμόσφαιρα ήταν κάτι φανταστικό.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναζαν και μας υποστήριζαν για 40 λεπτά. Μου αρέσει να παίζω σε τέτοια ατμόσφαιρα, σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Ειδικά στην έδρα μας που όλοι οι φίλαθλοι μας υποστηρίζουν και όταν σκοράρει το πόσο φασαρία έχει στο γήπεδο.

Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε και με τέτοια διαφορά, αλλά στο τέλος μετράει σαν μια νίκη. Ακόμα παλεύουμε, είμαστε χαμηλά στην βαθμολογία.

Πρέπει να το χαρούμε λίγο, αλλά έχουμε ένα παιχνίδι-κλειδί την επόμενη εβδομάδα και θα χρησιμοποιήσουμε αυτή την εβδομάδα για να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι και ελπίζω να πάρουμε ακόμη μια νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ