ΠΑΟΚ για Λυκογιάννη – «Ένας χρόνος και τα καλύτερα έρχονται»

ΠΑΟΚ για Λυκογιάννη – «Ένας χρόνος και τα καλύτερα έρχονται»

Ο Άρης Λυκογιάννης συμπλήρωσε έναν χρόνο στον πάγκο του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να αναφέρει πως τα καλύτερα έρχονται.

Ο Άρης Λυκογιάννης έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο του ΠΑΟΚ στις 13/12/2020 και η ασπρόμαυρη ΚΑΕ έκανε ανάρτηση για τον έναν χρόνο παρουσίας του Έλληνα τεχνικού στον Δικέφαλο, αναφέροντας πως τα: «καλύτερα έρχονται».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έφτασε παράλληλα και τις 100 νίκες στη Basket League, μετά το επιβλητικό 96-64 απέναντι στον Άρη για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ΠΑΟΚ:

«Σαν σήμερα, πριν από έναν ακριβώς χρόνο (13/12/2020), ο κόουτς Λυκογιάννης κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο του ΠΑΟΚ mateco σε επίσημο αγώνα!

Στο PAOK Sports Arena και σε αγώνα με τον Άρη έκανε το (νικηφόρο) ντεμπούτο του, στο ίδιο γήπεδο, με τον ίδιο αντίπαλο και με το ίδιο αποτέλεσμα ήταν και έναν χρόνο μετά!

Στο 36ο παιχνίδι του ως προπονητής του ΠΑΟΚ mateco ο κόουτς Λυκογιάννης «έγραψε» την 19η νίκη του στα ασπρόμαυρα, με μία ιστορική επίδοση, καθώς η διαφορά των 32 πόντων είναι η 3η μεγαλύτερη στην ιστορία των δύο ομάδων. Ταυτόχρονα ήταν και η 100ή νίκη για τον κ.Λυκογιάννη στην καριέρα του στη Basket League!

Τα καλύτερα έρχονται…

#TogetherWeRiseUp»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ