Μεγάλη κίνηση από τον Ανγκόλα – Δημιούργησε ίδρυμα στην Κολομβία και βοηθάει 100 παιδιά

Μεγάλη κίνηση από τον Ανγκόλα – Δημιούργησε ίδρυμα στην Κολομβία και βοηθάει 100 παιδιά

Ο Μπράιαν Ανγκόλα προχώρησε σε μία μεγάλη κίνηση που δεν αφορά άμεσα το μπάσκετ, καθώς δημιούργησε ένα ίδρυμα στην Κολομβία με στόχο να βοηθήσει 100 παιδιά.

Ο Μπράιαν Ανγκόλα δεν ασχολείται μόνο με την αθλητική του ζωή, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ, αλλά την ίδια στιγμή προσπαθεί να προσφέρει και στην τοπική κοινωνία της χώρας του, την Κολομβία. Ο 27χρονος γκαρντ της Ένωσης προχώρησε σε μία μεγάλη κίνηση που αφορά έμμεσα το μπάσκετ, καθώς δημιούργησε ένα ίδρυμα στη χώρα της Λατινικής Αμερικής με στόχο να βοηθήσει 100 παιδιά μέσα από το άθλημα, με το όνομα να μην είναι άλλο από το δικό του: Μπράιαν Ανγκόλα.

Όπως εξήγησε και ο ίδιος, η κίνησή του είναι αφιερωμένη στον πατέρα του που δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή, ο οποίος είχε όνειρο να δημιουργήσει ένα ίδρυμα: «Από τον ουρανό θα είναι περήφανος για εμένα», ανέφερε ο Ανγκόλα. Ο Κολομβιανός γκαρντ ευχαρίστησε την οικογένειά του και την εταιρία που ανέλαβε τη χορηγία του έργου. Ήταν λογικό να είναι αρκετά συγκινημένος, με τα λόγια του να τα λένε όλα: «Δεν έχω λόγια να εκφράσω αυτό το συναίσθημα, μόνο που εδώ ξεκινά ένα όνειρο και ένα έργο που με τη βοήθεια του Θεού και δική σας θα είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Ευχαριστώ Θεέ. ΠΑΜΕ, ΠΑΜΕ!!!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ