Λυκογιάννης : «Οι μικρές λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι»

Λυκογιάννης : «Οι μικρές λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι»

Ο Κολοσσός υπέστη την τέταρτη σερί του ήττα στο πρωτάθλημα, με τον Άρη Λυκογιάννη να στέκεται στο βαθύ ρόστερ του ΠΑΟΚ και να επισημαίνει πως οι το παιχνίδι κρίθηκε στις μικρές λεπτομέρειες.

Ο Κολοσσός υπέστη την τέταρτη σερί του ήττα στο πρωτάθλημα (79-76 από τον ΠΑΟΚ) και βλέπει πλέον την παρουσία του στην οκτάδα να τίθεται εν αμφιβόλω. Ο προπονητής των Ροδιτών, Άρης Λυκογιάννης, στάθηκε στο βαθύ ρόστερ του «Δικεφάλου του Βορρά» και την αποβολή τριών παικτών του, ενώ υποστήριξε ότι οι μικρές λεπτομέρειες ήταν αυτές που έκριναν το παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης

Για την εικόνα του ματς: «Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στου παίκτες μου. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Ο ΠΑΟΚ έχει βαθύ ρόστερ, εμείς είχαμε κόπωση και φθορά λόγω των φάουλ καθώς αποβλήθηκαν τρεις παίχτες μας. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε κάτι στο τέλος αλλά δεν προσέξαμε στην επαναφορά μας. Οι μικρές λεπτομέρειες ήταν αυτές που έκριναν το παιχνίδι».

Για το μεγάλο ποσοστό ευστοχίας του ΠΑΟΚ στα τρίποντα: «Νομίζω ότι οι αντίπαλοι μας ήταν σε πολύ καλή μέρα αλλά η ευστοχία τους στα τρίποντα δεν ήταν αυτό που καθόρισε το παιχνίδι. Δεν τους επιτρέψαμε να πάρουν τα επιθετικά ριμπάουντ. Είναι πολύ δυνατός ο ΠΑΟΚ σε αυτόν τον τομέα. Όταν όμως ένα παιχνίδι πηγαίνει τόσο κοντά στο σκορ, όπως είπα και πριν κάποιες λεπτομέρειες κρίνουν τον νικητή».

Διαβάστε ακόμα 

Παπαθεοδώρου : «Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ