Παπαδάκης – «Να κλείσουμε τη χρόνια με θετικό πρόσημο»

Παπαδάκης – «Να κλείσουμε τη χρόνια με θετικό πρόσημο»

Ο Κώστας Παπαδάκης μίλησε εν όψει του αριανού εκτός έδρας αγώνα του Ηρακλή με το Λαύριο (18/12, 20:00) και τόνισε πως στόχος είναι η ομάδα του να κλείσει τη χρονιά με θετικό πρόσημο.

Στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση του Ηρακλή με το Λαύριο (18/12, 20:00) αναφέρθηκε ο Κώστας Παπαδάκης μέσω του blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και τόνισε ότι στόχος είναι η ομάδα του να κλείσει τη χρονιά με θετικό πρόσημο.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του:

«Την περασμένη Τετάρτη, κόντρα στον Ιωνικό, ελέγξαμε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του κι έτσι καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη, την οποία θέλαμε πολύ.

Μπροστά μας πλέον το Λαύριο, σ’ έναν αγώνα, που θα γίνει στην έδρα του. Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, με Έλληνες και ξένους παίκτες, που διαθέτουν εμπειρία από την Basket League και τον ίδιο προπονητή για πολλά χρόνια, γεγονός, το οποίο είναι πολύ σπάνιο στις μέρες μας.

Εμείς από την πλευρά μας, θέλουμε να συνεχίσουμε το καλό μομέντουμ, που έχουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, πραγματοποιώντας μια ακόμα καλή εμφάνιση και να κλείσουμε τη χρόνια με θετικό πρόσημο, σε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς.

Κλείνοντας, μιας και δεν θα τα πούμε ξανά, μέχρι την αλλαγή του χρόνου, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά, με υγεία αγάπη κι ευτυχία. Εύχομαι αυτές τις γιορτινές μέρες, να τις περάσουν όλοι δίπλα στους αγαπημένους τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ