Λαύριο – Ηρακλής 87-71

Λαύριο – Ηρακλής 87-71

Έχοντας τον Τάισον Κάρτερ σε εξαιρετική μέρα, το Λαύριο επικράτησε με σκορ 87-71 του Ηρακλή και παρέμεινε στο μέσο της βαθμολογίας.

Το Λαύριο είχε εύκολο έργο απέναντι στον Ηρακλή, του οποίου και επιβλήθηκα με σκορ 87-71, εντός έδρας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League. Μπροστάρης για τους γηπεδούχους ήταν ο Τάισον Κάρτερ που έκανε… ό,τι ήθελε και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Έτσι το σύνολο του Χρήστου Σερέλη βελτίωσε το ρεκόρ του στο 5-6 μένοντας στο μέσο της βαθμολογίας και συγκεκριμένα στην 6η θέση, ενώ ο «γηραιός» έπεσε στο 3-7, παραμένοντας στα χαμηλότερα στρώματα του ταμπλό.

Ο Κάρτερ, όπως είπαμε, ήταν ο κορυφαίος για τους γηπεδούχους, αλλά και του ματς, σημειώνοντας 31 πόντους σε μια υπέροχη… παράσταση, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης με 12 πόντους. Από την άλλη πλευρά, ξεχώρισαν οι Τόνι Ντάγκλας και Γάιος Σκορδίλης που είχαν από 12 πόντους έκαστος.

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με το Λαύριο να πατά καλύτερα στο παρκέ, βάζοντας δύσκολα στον Ηρακλή με την άμυνά του, με τους παίκτες του Κώστα Μέξα να μην μπορούν να βρουν εύκολα τον δρόμο τους προς το καλάθι. Στη συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε αρκετά, με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη όμως να μην χάνει τα ηνία και να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με +7 (43-36).

Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν ξανά καλοί στην τρίτη περίοδο, αυξάνοντας το προβάδισμά τους, το οποίο έφτασε και σε διψήφια επίπεδα, κάνοντας το έργο του «γηραιού» ιδιαίτερα δύσκολο για τη συνέχεια του ματς. Το Λαύριο συνέχισε να πατά το… γκάζι ανεβάζοντας κι άλλο τη διαφορά, «καθαρίζοντας», έτσι, εύκολα το παιχνίδι και παίρνοντας τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 23-17, 43-36, 60-50, 87-71

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ