Κάρτερ – «Nίωθω έτοιμος για ό,τι προκύψει»

Κάρτερ – «Nίωθω έτοιμος για ό,τι προκύψει»

Μετά την νίκη του Λαυρίου επί του Ηρακλή ο Κάρτερ στις δηλώσεις του τόνισε πως είναι έτοιμος για κάθε πρόκληση που θα εμφανιστεί στην καριέρα του.

Το Λαύριο επικράτησε εντός έδρας του Ηρακλή με 87-71 για την 11 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

Όπως όλα δείχνουν ήταν το τελευταίο ματς του παίκτη για την Basket League, ενώ όπως όλα δείχνουν ο Κάρτερ ενισχύσει το Λαύριο στις προσεχείς αναμετρήσεις με τη Μάλαγα (21/12) για το BCL και τον Παναθηναϊκό (27/12) για το Κύπελλο και στην συνεχεία, θα ενταχθεί στη Ζενίτ που θα καταβάλει το buy-out ύψους 50.000 δολαρίων.

Ο παίκτης του Λαυρίου Τάισον Κάρτερ, μίλησε μετά την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, ενώ ακόμα μίλησε και για την μεταγραφή του στη Ζενίτ και τόνισε πως είναι έτοιμος για κάθε πρόκληση που θα εμφανιστεί στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάρτερ: 

«Είμαι έτοιμος για ό,τι ακολουθήσει, είμαι χαρούμενος για ό,τι έχω ζήσει με το Λαύριο. Σίγουρα νιώθω έτοιμος για ό,τι προκύψει. Δουλεύω σκληρά, νομίζω πως μπορώ να προσαρμοστώ σε οτιδήποτε έλθει. Είμαι ένας «μαθητής» του μπάσκετ και χτίζω σταδιακά την καριέρα μου. Το σημαντικότερο είναι το μπάσκετ, σε αυτό θα μείνω συγκεντρωμένος και αυτό είναι το «διαβατήριο» μου. Αγαπώ το Λαύριο και τους ανθρώπους του, πάντα θα ευγνωμονώ τον κόουτς Σερέλη, ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω το επόμενο βήμα».

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι: «Απλώς δεν έγινε… Όπως είπα, ανυπομονώ για νέες ευκαιρίες, και είμαι έτοιμος να προχωρήσω, να παίξω μπάσκετ στο τοπ επίπεδο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ