Κολοσσός Ρόδου – Περιστέρι 74-65

Κολοσσός Ρόδου – Περιστέρι 74-65

Ο Κολοσσός Ρόδου επικράτησε με σκορ 74-65 του Περιστερίου, κάνοντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα ώστε να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Την εξαιρετική του πορεία στη φετινή περίοδο συνεχίσει ο Κολοσσός, επικρατώντας του Περιστερίου στη Ρόδο με σκορ 74-65, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League.

To σύνολο του Ηλία Καντζοήρη παραμένει έτσι στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος βελτιώνοντας το ρεκόρ του στο 7-3, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι μένουν εκτός της ζώνης των Play-Offs με ρεκόρ 4-6.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Κένι Γουίλιαμς και Τζόρνταν Φλόιντ, που αμφότεροι σκόραραν από 23 πόντους, ενώ από το άλλο… στρατόπεδο, ξεχώρισαν ο Έρικ ΜακΚρί με 12 πόντους και ο Ίαν Μίλερ που πρόσθεσε άλλους 10.

Ο Κολοσσός ξεκίνησε εξαιρετικά την αναμέτρηση, παίρνοντας από νωρίς τα ηνία του αγώνα και αυξάνοντας τη διαφορά του από το Περιστέρι, φτάνοντας μάλιστα και σε διψήφια επίπεδα. Το σύνολο του Μίλαν Τόμιτς έβγαλε αντίδραση στη συνέχεια πλησιάζοντας στο σκορ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια στο 37-30 υπέρ των γηπεδούχων.

Οι Ροδίτες εμφανίστηκαν ξανά πολύ καλοί με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους και ανεβάζοντας εκ νέου τη διαφορά σε πιο ασφαλή επίπεδα. Το Περιστέρι προσπάθησε στο τέλος να κάνει την αντεπίθεσή του και να γυρίσει στο ματς, όμως οι γηπεδούχοι κράτησαν ένα καλό προβάδισμα που τους χάρισε τη νίκη.

Δεκάλεπτα: 25-14, 37-30, 59-44, 74-65

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ