Πρίφτης – «Η παρουσία του Ολυμπιακού δεν μας χρίζει ως το φαβορί»

Πρίφτης – «Η παρουσία του Ολυμπιακού δεν μας χρίζει ως το φαβορί»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε μετά το παιχνίδι με τον Προμηθέα για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στον οποίο έδωσε τον ρόλο του φαβορί.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με 92-67 του Προμηθέα στο ΟΑΚΑ και πανηγύρισε την 8η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα. Ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του, όπως ήταν φυσικό, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την EuroLeague (23/12), δίνοντας στους ερυθρόλευκους τον ρόλο του φαβορί, αλλά τόνισε πως το ΟΑΚΑ δίνει άλλη προοπτική στους πράσινους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

Για τον παιχνίδι με τον Προμηθέα: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, έπαιξαν με καλή νοοτροπία. Προφανώς και σεβαστήκαμε τον αντίπαλο, είναι σοβαρή ομάδα. Παίζει οργανωμενα, παρα το γεγονός ότι το σκορ και η διαφορά ήταν μεγάλη, παίζει πολύ συντονισμένα και από τη στιγμή που ανέλαβε και coach Ζούρος θα βελτιώνεται συνέχεια. Προφανώς είχαν απουσίες στη θέση «4» και το γεγονος αυτό έπαιξε τον ρόλο του. Όμως το κυρίαρχο στοιχείο ήταν ότι είχαμε καλή νοοτροπία στον τρόπο με τον οποίο αγωνιστήκαμε. Είχαμε ενέργεια στην αμυνα και διάθεση να πασάρουμε τη μπάλα»

Για τον Νέντοβιτς και αν φάνηκε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα: «Δεν αγωνίστηκε στο τέλος για λόγους διαχείρισης. Είδα κάτι που συνέβη αλλά ήταν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε διαχείριση του χρόνου και να παίξουν παίκτες που βοηθούν την ομάδα και περιμένουν τη σειρά τους».

Για το ντερμπι με τον Ολυμπιακό και το αν ειναι διαφορετικό σε σχέση με αυτό του πρωταθλήματος: «Το περιμένουμε διαφορετικό. Σίγουρα η παρουσία μας στην EuroLeague και από την άλλη η παρουσία του Ολυμπιακού δεν μας χρίζει ως το φαβορί. Πιθανόν στο γήπεδό μας να έχουμε μια μεγαλύτερη πιθανότητα και να παίξουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση έχοντας και την υποστήριξη του κόσμου. Σίγουρα περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Μην θεωρείτε ότι επειδή δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Υπάρχει η αξιοπρέπειά μας και ο τρόπος με τον οποίο μπαίνουμε στο γήπεδο».

Για τη συνεργασία του με τον Μέικον: «Είναι μια καλή συνεργασία με τις ιδιαιτερότητές της. Και εγώ και εκείνος έχουμε τους χαρακτήρες μας, εχουμε βρει τον τρόπο να επικοινωνουμε. Είναι ένας ταλαντούχος παίκτης και πρέπει να περάσει μέσα από μια διαδικασία. Η διαδικασία αυτη ειχει ενα συγκεκριμένο ρυθμό. Ο παίκτης βελτιωνεται. Το σημαντικό είναι ότι είναι θετικός αλλά πέρα από αυτό πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοσή του».

Για τον τραυματισμό του Φλόιντ και το γεγονός ότι είναι εκτός rotation: «Η ομάδα έχει βρει μια χημεία, έχει ένα συγκεκριμένο rotation ενω ο τραυματισμός του, τον εχει αφήσει λίγο πίσω. Ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν έχει προπονηθεί και δεν είναι έτοιμος να μπει οπότε δεν μπορώ να πω ότι τον υπολογίζω»

Για τον Γιόβιτς: «Αυτή τη στιγμη δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να αναφέρουμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ