Ζούρος – «Από τους καλύτερους προπονητές ο Πρίφτης»

Ζούρος – «Από τους καλύτερους προπονητές ο Πρίφτης»

Ο Ηλίας Ζούρος αποθέωσε τον Δημήτρη Πρίφτη μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Προμηθέα.

Ο Προμηθέας δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας την 4η ήττα του στο πρωτάθλημα, με το 92-67 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Ο Ηλίας Ζούρος αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο παιχνίδι με δηλώσεις του μετά το τέλος του και έσπευσε να αποθεώσει τον συνάδελφό του, Δημήτρη Πρίφτη, λέγοντας πως είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές, με αρχές και καλή δουλειά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Καλή συνέχεια στον coach Πρίφτη, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές, με πολύ καλές αρχές και καλή δουλειά. Του εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου. Όσον αφορά την ομάδα μας, θέλουμε να παλεύουμε όλα τα ματς, να τα διεκδικούμε και να τα κερδίζουμε. Βρεθήκαμε προ απροοπτου γιατί λίγες ωρες πριν δεν είχαμε κανένα τεσσάρι. Ο Αγραβανης ήταν αδιαθετος, ενώ ο Μάιλς είχε ένα πρόβλημα στο γόνατο και είναι δύο βασικά παιδιά στο ροτέισον της ομάδας. Παρόλα αυτά βγαίνουν κάποια θετικά Ο Τανούλης προσπάθησε και εδωσε καλά σημάδια για τη συνεχεια. Από εκει και πέρα εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τη Βενέτσια και είναι δύσκολο να δώσουμε ματς ύστερα από δύο μέρες απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ελπιζω ο Αγραβανης να ανααρρώσει και να είναι σύντομα κοντα μας.»

Για το έρχονται αλλαγές στην ομάδα του: «Σίγουρα περιμένουμε αλλαγές. Θα δούμε πότε και με ποιους θα γίνουν. Στην αγορά τα πράγματα δεν είναι εύκολα καθώς δεν μπορείς να βρεις αυτό που θέλεις. Η ομάδα έχει αρχές και δεν θα γίνει αλλαγή χωρίς να υπάρχει λόγος. Όμως χρειάζεται ενίσχυση.»

Για την κατάσταση του Αγραβάνη: «Ειχε διάσειση στο προηγούμενο ματς και δεν προπονήθηκε μία μέρα. Χθες έκανε καλή προπόνηση, αλλά σήμερα ήταν σε δύσκολη κατάσταση. Ανέβασε πυρετό, είχε κάποια συμπτώματα αλλά όχι κορονοϊού καθώς έκανε το τεστ και ήταν αρνητικό, όμως επειδή είναι παλικάρι θα παλέψει».

Για το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού: «Το σωστό θα ήταν να μην μιλήσω διότι εκπροσωπώ τον Προμηθέα. Τα ντέρμπι είναι πάντα… ντέρμπι. Δεν έχει σχέση η αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός δείχνει σημάδια μπασκετικής βελτίωσης. Ο Ολυμπιακός δείχνει πολύ ωραίο μπάσκετ στην Ευρώπη. Να είναι ωραία η ατμόσφαιρα και να το ευχαριστηθούμε όλοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ