Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Φλόιντ – Ποιά είναι η νέα του ομάδα;

Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Φλόιντ – Ποιά είναι η νέα του ομάδα;

Ο Τζεχάιβ Φλόιντ θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Τζεχάιβ Φλόιντ αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό άμεσα και φαίνεται πως έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο Αμερικανός σέντερ δεν υπολογιζόταν από τον Δημήτρη Πρίφτη έτσι κι αλλιώς και αργά ή γρήγορα θα αποτελούσε παρελθόν, όμως λίγοι περίμεναν ότι κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε.

Παρά τις πληροφορίες που έφταναν από το Ισραήλ και ήθελαν την Χάποελ να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, ο 24χρονος φαίνεται πως θα συνεχίσει να αποτελεί μέρος της Euroleague και θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φλόιντ σε 10 εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα είχε 2,5 πόντους και 2,1 ριμπάουντ σε 10:42 κατά μέσο όρο. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 25 Νοεμβρίου και τον αγώνα με τη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ, ενώ εδώ και καιρό είχε μείνει εκτός ρόστερ των εγχώριων διοργανώσεων για να μπει στη λίστα των διαθέσιμων παικτών ο Τζέρεμι Έβανς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ