Συνεχίζουν την αποχή οι παίκτες του Ηρακλή

Συνεχίζουν την αποχή οι παίκτες του Ηρακλή

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συνεχίστηκε η αποχή προπονήσεων από τους παίκτες του Ηρακλή, οι οποίοι περιμένουν τις υποσχέσεις της διοίκησης για πληρωμές.

Οι παίκτες του Ηρακλή για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα απέχουν από τις προπονήσεις της ομάδας με σκοπό να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα τους από την διοίκηση της ομάδας.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι του αγωνιστικού τμήματος με τους διοικούντες των «κυανολεύκων» σε μια προσπάθεια εξομάλυνσης της κατάστασης. Αρκετοί παίκτες και ιδιαίτερα οι Αμερικανοί βρίσκονται στα όριά τους, καθώς άπαντες μετράνε τουλάχιστον δύο μήνες χωρίς να έχουν πάρει τους μισθούς τους.

Την τελευταία εβδομάδα η διοίκηση του Δρακόπουλου έχει υποσχεθεί πως θα εξοφλήσει όλους τους παίκτες και αυτοί από την πλευρά του είναι διατεθειμένοι να κάνουν λίγες ημέρες υπομονή, ώστε να βρεθεί μια οριστική λύση.

Υπάρχει αισιοδοξία στο τμήμα πως έστω και προσωρινά θα βρεθεί ο τρόπος για να επιστρέψουν οι παίκτες από την Πέμπτη στις προπονήσεις ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία τους εν όψει του αγώνα με τον Προμηθέα στις 2 Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ