Έκλεισε τον Τρέβις Σίμπσον ο Προμηθεάς (vids)

Έκλεισε τον Τρέβις Σίμπσον ο Προμηθεάς (vids)

Στον Προμηθέα Πάτρας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τρέβις Σίμπσον, καθώς όπως φαίνεται απάντησε θετικά στην πρόταση της ομάδας του Ηλία Ζούρου.

Ο Προμηθέας είχε βγει στην αγορά ώστε να ενισχύσει την περιφέρειά του ενόψει της συνέχειας του Ελληνικού πρωταθλήματος. Οι Πατρινοί προσπάθησαν να κάνουν το… μπαμ, καταθέτοντας πρόταση στον Τζόρνταν Θίοντορ.

Ο πρώην γκαρντ της Ένωσης ωστόσο απάντησε αρνητικά στο σύνολο του Ηλία Ζούρου και έτσι η ομάδα κινήθηκε για το plan b και την περίπτωση του Τρέβις Σίμπσον.

Ο ύψους 1,93 γκαρντ/φόργουορντ, έμεινε ελεύθερος από την Μπάμπεργκ και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Προμηθέας κατέθεσε την πρότασή του και ο 30χρονος απάντησε θετικά.

Αυτή θα είναι μάλιστα η τρίτη φορά που ο Σίμπσον θα βρεθεί στη χώρα μας, καθώς στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου (2013-14) και Ρεθύμνου (2014-15).

Το καλύτερό του μπάσκετ στην Ευρώπη το έχει παίξει με τη γερμανική Ράστα Βέχτα, ενώ το διάστημα που αγωνιζόταν στην Μπάμπεργκ κατέγραψε 10 πόντους και 1,6 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ