Τρίκαλα – Παναθηναϊκός 66-96

Τρίκαλα – Παναθηναϊκός 66-96

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στα Τρίκαλα των χιλίων προβλημάτων και πήρε μια άνετη νίκη (96-66), φτάνοντας έτσι τις 20 σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Basket League. Φανταστική εμφάνιση από τον Αντετοκούνμπο, πολύ καλός και ο Μήτογλου.

Ο Παναθηναϊκός αν και παρουσιάστηκε νωθρός στο πρώτο ημίχρονο πήρε μια άνετη νίκη κόντρα στα Τρίκαλα (96-66), ανεβάζοντας έτσι το ρεκόρ της στο 20-0 στη φετινή Basket League.

Εκπληκτική εμφάνιση από τον Θανάση Αντετοκούνμπο (25π.), πολύ καλός και ο Μήτογλου (20π.). Από πλευράς Τρικάλων, που αγωνίστηκαν με 9 παίκτες και έπεσαν στο 3-17, ξεχώρισε ο φανταστικός Τζον Φιλντς, που μέτρησε 32 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Οσο μπορούσαν ήταν κοντά στο σκορ, αλλά στη συνέχεια η κόπωση και η διαφορά δυναμικότητας δεν τους επέτρεψαν να είναι ούτε καν ανταγωνιστικοί.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το παιχνίδι με στόχο να «καθαρίσει» όσο νωρίτερα μπορούσε και με τους Λεκαβίτσιους- Παππά να έχουν σωστές επιλογές προηγήθηκε με 32-23 στο 15΄.

Η διαφορά πήγε στους 12 πόντους (38-26) στο 18’ και το πρώτο μέρος τελείωσε με 41-33. Τα Τρίκαλα λόγω των προβλημάτων τους παρέταξαν εννέα παίκτες και έπαιζαν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα άμυνα ζώνης, ώστε να περιορίσουν τις επαφές και τα φάουλ.

Είχαν όμως πολύ μεγάλα προβλήματα στην επίθεση, καθώς η άμυνα του Παναθηναϊκού τους ανάγκαζε να κάνουν προσπάθειες με πίεση χρόνου.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πάτησαν το γκάζι, έχοντας «όπλο» την δυνατή τους άμυνα, επέβαλαν απόλυτα το παιχνίδι τους και με τον Αντετοκούνμπο και τον Μήτογλου να βρίσκουν λύσεις στην επίθεση προηγήθηκαν με 19 πόντους (66-47 στο 29’) .

Από την άλλη πλευρά ο Φιλντς ήταν εκείνος που έδινε απαντήσεις για τα Τρίκαλα, καθώς μάλιστα είχε 30 πόντους ως το 31’ και αποτελούσε την «όαση» για τους Θεσσαλούς.

Ο Πασκουάλ φυσικά από την πλευρά του έκανε διαχείριση στο χρόνο συμμετοχής των παικτών του βάζοντας στο παρκέ τους Καλαϊτζάκη, Μήτογλου για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους «πράσινους» νικητές με 96-66 έχοντας κάνει το 20/20 στην Α1.

Τα δεκάλεπτα: 15-20, 33-41, 49-66, 66-96.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ