Τσακωμός του Νέντοβιτς με οπαδό του Ολυμπιακού μέσω… Twitter (pics)

Τσακωμός του Νέντοβιτς με οπαδό του Ολυμπιακού μέσω… Twitter (pics)

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς και ένας οπαδός του Ολυμπιακού είχαν μια έντονη στιχομυθία με αφορμή μια φάση από το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Πριν από λίγο καιρό, ο Νεμάνια Νέντοβιτς, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με το Λαύριο, επιχείρησε ένα σουτ και στην προσγείωσή του πάτησε κατά λάθος το πόδι του Αλέξανδρου Νικολαΐδη που τον μάρκαρε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο Σέρβος, που είχε μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα μέρες με διάστρεμμα, είχε κάνει ορισμένα tweet μετά από εκείνο το ματς, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως το πόδι του νεαρού γκαρντ δεν είχε καμία θέση να βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, ένας οπαδός του Ολυμπιακού ανάρτησε μια φωτογραφία με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να σουτάρει και τον Οκάρο Ουάιτ να βρίσκεται αρκετά κοντά του, με τον φίλο των Ερυθρόλευκων να κάνει ταγκ τον Σέρβο παίκτη ρωτώντας αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην εν λόγω φάση.

Ο Νέντο απόρησε αν «πάτησε στο πόδι κάποιου», για να πάρει την εξής απάντηση: «Όχι γιατί ο ΜακΚίσικ τον απέφυγε. Όταν πάτησες εσύ στο πόδι του Νικολαΐδη, εκείνος το είχε στη βολή ενώ εσύ σούταρες για τρίποντο».

Με τον Σέρβο να απαντά στη συνέχεια: «Οπότε μπορείς να αποφεύγεις κάποιον όταν είσαι στον αέρα. Ωραία ιστορία. Δεν έπεσε πάνω στον Οκάρο γιατί ο Οκάρο μετακίνησε το πόδι του δεξιά ώστε να μπορεί να προσγειωθεί. Τέλος της ιστορίας. Απόλαυσε τη νίκη και μάθε τους κανόνες εάν σε ενδιαφέρουν».

Ο φίλος του Ολυμπιακού όμως συνέχισε την κουβέντα, αναρτώντας ένα βίντεο με μια παλαιότερη φάση ανάμεσα σε Κάρολ και Μποχωρίδη από το περσινό ματς, με τον Νέντοβιτς να ξεσπά λέγοντας: «Σου έδωσα την ευκαιρία να το τελειώσεις αυτό όμορφα, αλλά είσαι απλά ένας ηλίθιος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ