Σκουλίδας : «Ακόμη και με τον Ολυμπιακό μπορούμε να κερδίσουμε πράγματα»

Σκουλίδας : «Ακόμη και με τον Ολυμπιακό μπορούμε να κερδίσουμε πράγματα»

Ο Διονύσης Σκουλίδας τόνισε πως ο Κόροιβος Αμαλιάδας μόνο κέρδη μπορεί να έχει στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ως μία πολύ καλή ευκαιρία να βελτιώσει την εικόνα του και να φτιάξει την ψυχολογία του ενόψει της δύσκολης συνέχειας, βλέπει ο Κόροιβος Αμαλιάδας την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Διονύση Σκουλίδα.

Αναλυτικά το blog του Διονύση Σκουλίδα στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά σε όλους και στην πατρίδα μας για τη σημερινή ημέρα. Εμείς προερχόμαστε από μία ήττα στο Λαύριο και μία όχι ιδιαίτερα καλή εμφάνιση, ενώ είμαστε σε μια περίοδο που πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι σε παιχνίδια που ακολουθούν και είναι αυτά που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνουν την παραμονή της ομάδας μας στην κατηγορία.

Αύριο φιλοξενούμε στο γήπεδό μας τον Ολυμπιακό, μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και από τις πιο ιστορικές της χώρας μας. Σίγουρα είναι μία πολύ δύσκολη αποστολή για τον Κόροιβο, αλλά ακόμη και από αυτό το παιχνίδι μπορούμε να κερδίσουμε ορισμένα πράγματα και ειδικά αυτό που ψάχνουμε είναι να βελτιώσουμε την εικόνα μας και μέσα από αυτό να φτιάξουμε και την ψυχολογία μας, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Έτσι, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σαν ομάδα προκειμένου να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό.

Μακάρι να έχουμε και ένα γεμάτο γήπεδο και να διεξαχθεί ένας αγώνας-γιορτή για τον αθλητισμό, καθώς είναι ευκαιρία για όλους όσους αγαπούν το μπάσκετ στην περιοχή της Ηλείας να δουν από κοντά μία μεγάλη ομάδα και παίκτες που τους εκτιμά όλη η Ευρώπη και τον Κόροιβο την ίδια στιγμή να αντιμετωπίζει στα ίσια ένα τέτοιο σύνολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ