Άρης – Επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης

Άρης – Επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης

Ο Άρης προσπαθεί να επιστρέψει στην κανονικότητα μετά τη διασπορά κορωνοϊού που υπήρξε στην ομάδα, με τους παίκτες να επιστρέφουν από αύριο σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ο Άρης ταλαιπωρήθηκε όσο λίγοι από τον κορωνοϊό, με τα κρούσματα να φτάνουν διψήφιο αριθμό. Πλέον, προσπαθεί να αφήσει πίσω του αυτή την «περιπέτεια», η οποία οδήγησε και στην αναβολή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, και να επιστρέψει στην κανονικότητα.

Τουλάχιστον όσον αφορά τις προπονήσεις, οι οποίες γίνονται ανά γκρουπ και με τους παίκτες να ακολουθούν πρόγραμμα αποκαταστάσης. Ο Γιάννης Καστρίτης ελπίζει πως αύριο θα μπορέσει να καθοδηγήσει τους παίκτες του σε φουλ ρυθμούς, με τον Άρη να αντιμετωπίζει την Κυριακή (2/1) τη Λάρισα, αν και το παιχνίδι δεν είναι σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Άρης:

«Με μία απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα της Κυριακής 02/01 με τη Λάρισα.

Σήμερα Τετάρτη (29/12) στο γήπεδο βρέθηκε και το δεύτερο «γκρουπ» των παικτών που νόσησαν από Covid-19. Όπως συνέβη με τους προηγούμενους, οι εν λόγω καλαθοσφαιριστές του Άρη ξεκίνησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η ένταση στην προπόνηση, αναφορικά με τους υπόλοιπους παίκτες, ήταν περιορισμένη, λόγω της ανετοιμότητας αυτών που νόσησαν από τον ιό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ