ΜακΦάντεν : Διπλή πρωτιά για τον «μπόμπερ» της Κύμης

ΜακΦάντεν : Διπλή πρωτιά για τον «μπόμπερ» της Κύμης

Ο ΜακΦάντεν με τους 26 πόντους του, έφτασε τους 280 και είναι πια ο 1ος σκόρερ της Κύμης αφού ξεπέρασε τον Σταύρο Τουτζιαράκη που είχε πέρσι 257.

Πέραν του ότι σημείωσε επτά τρίποντα όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Θαντ ΜακΦάντεν έφτασε μέσα από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο Βίκος Cola σε δύο στατιστικές πρωτιές της Κύμης. Είναι πια ο 1ος σκόρερ της και 1ος σε εύστοχα τρίποντα στη 2ετία ιστορία της στη Stoiximan.gr Basket League.

Ο Θαντ ΜακΦάντεν έφτασε για 3η φορά σε επίδοση 7+ εύστοχων τριπόντων μετά τα οχτώ του αγώνα με τον Κολοσσό H Hotels στις 6 Ιανουαρίου και τα επτά του αγώνα του πρώτου γύρου με τον Πανιώνιο Βίκος Cola. Έτσι φτάνοντας τα 48 εύστοχα τρίποντα, έγινε ο 1ος της σχετικής λίστας ξεπερνώντας τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς που πέρσι είχε 41 ως παίκτης της Κύμης.

Στην πρώτη 5άδα της ίδιας λίστας μπήκε ο Άγγελος Τσαγκαράκης. Είχε σήμερα τέσσερα τρίποντα, έφτασε τα 27 και ξεπέρασε τον Μάρτιν Πάλμπλαντ που είχε πέρσι 25.

Ο ΜακΦάντεν με τους 26 πόντους του, έφτασε τους 280 και είναι πια ο 1ος σκόρερ της Κύμης αφού ξεπέρασε τον Σταύρο Τουτζιαράκη που είχε πέρσι 257.

Πέραν του ΜακΦάντεν…

*Με τους οχτώ πόντους του ο Νίκος Μπάρλος ξεπέρασε τους 2.400 στη Stoiximan.gr Basket League.

*Τους 400 ξεπέρασε ο Γκάρι ΜακΓκί που είχε 11 κόντρα στον Πανιώνιο Βίκος Cola.

*Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος πρόλαβε να δώσει μια ασίστ πριν την αποβολή του και με αυτήν, έφτασε τις 100 στην κατηγορία.

Σε ομαδικό επίπεδο…

Η Κύμη σε μία ακόμη παράσταση «run and gun» παιχνιδιού ευστόχησε 17 φορές από τη γραμμή του τριπόντου ισοφαρίζοντας την κορυφαία φετινή επίδοση της Stoiximan.gr Basket League που ήταν δική της από την 9η αγωνιστική όταν σημείωσε 17 τρίποντα κόντρα στον Άρη.

Παράλληλα οι 35 προσπάθειες από τα 6,75 αποτελούν ισοφάριση της μεγαλύτερης φετινής επίδοσης. Την ίδια είχε ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος στο παιχνίδι της 3ης Φεβρουαρίου κόντρα στον Προμηθέα.

Η Κύμη σημείωσε 57 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας πολύ κοντά στην κορυφαία φετινή επίδοση. Από 59 είχαν ο Ολυμπιακός κόντρα στον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο (στο πρώτο ημίχρονο) και το Λαύριο Megabolt κόντρα στα Τρίκαλα BC Aries (στο δεύτερο ημίχρονο).

Από την πλευρά του Πανιωνίου Βίκος Cola, ο Τάιρον Μπρέιζελτον δεν ήταν συνεπής εκτελεστικά μένοντας στους επτά πόντους με 2/10 σουτ εντός παιδιάς όμως μοίρασε 11 ασίστ. Αυτή ήταν η 18η φορά φέτος που ένας παίκτης έφτασε σε διψήφιο αριθμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ