Καστρίτης : «Κάναμε πραγματικότητα αυτό που είπαμε στην αρχή της χρονιάς»

Καστρίτης : «Κάναμε πραγματικότητα αυτό που είπαμε στην αρχή της χρονιάς»

Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε πως η Κύμη πρέπει να μείνει ταπεινή μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου, ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη περίοδο που προηγήθηκε.

Να μείνει ταπεινή κάλεσε την Κύμη ο Γιάννης Καστρίτης μετά τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο, με τον Έλληνα προπονητή να αναφέρεται και στη δύσκολη περίοδο που προηγήθηκε για την ομάδα της Εύβοιας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και χρόνια πολλά και στον κόουτς Ζιάγκο για την ονομαστική του εορτή. Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια για την εικόνα του Πανιωνίου σε όλο αυτό το διάστημα στο οποίο βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και να ευχηθώ καλή δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια που όλοι μας έχουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Έπειτα σε ότι έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι, εμείς είχαμε εξαρχής να αντιμετωπίσουμε δύο συγκεκριμένα δεδομένα. Το πρώτο ήταν η απουσία καθαρού play maker μετά τη φυγή του Οκερεαφόρ.

Το δεύτερο πολύ σημαντικό σημείο ήταν ότι έχουν μεσολαβήσει πολλές ημέρες από όταν αγωνιστήκαμε τελευταία φορά, οπότε είχαμε και έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού πράγμα που μεγεθύνεται όταν παίζεις καιχωρίς το play maker σου. Το τρίτο που προέκυψε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν ότι λόγω του περιστατικού χάσαμε τον Μανωλόπουλο, γεγονός που μειώνει ακόμα περισσότερο το ροτέισον που έχουμε στη διάθεσή μας και άλλαξε αρκετά μπορώ να πω το αγωνιστικό μας πλάνο. Ο Πανιώνιος έκανε ένα πραγματικά πολύ μεστό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, ήταν πολύ συμπαγής και στην άμυνα και στην επίθεση του, ενώ εμείς περισσότερο σκεφτόμασταν παρά τρέχαμε σε άμυνα και επίθεση, πράγμα που μας έκανε αργούς στις αντιδράσεις μας και έτσι δικαιολογείται η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.
Πρέπει όμως να συγχαρούμε τους παίκτες μας, είχαμε πει εξαρχής ότι χρειάζεται υπομονή, το ματς είναι πολύ μεγάλο και όσο περνά ο χρόνος το ματς θα κυλά υπέρ μας και θα βελτιώνουμε την αγωνιστική μας εικόνα και νομίζω ότι αυτό έγινε πραγματικά. Στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, αν και το σκορ καταδεικνύει άλλα πράγματα, η αρχή έγινε από κάποιες καλές άμυνες που βγάλαμε γεγονός μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Από εκεί και έπειτα, θεωρώ ότι έχουμε κάποια παιδιά στην ομάδα που στο ανοιχτό γήπεδο και σε υψηλό τέμπο έχουν δείξει την ικανότητά τους στο σκοράρισμα. Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους μας τους παίκτες, συνολικά ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος για μας και προπονητικά και αγωνιστικά, ειδικά έτσι όπως εξελίχτηκε σήμερα το ματς.

 

Αισίως η ομάδα μας έφτασε τις 9 νίκες, έχουμε κάνει πραγματικότητα αυτό που έχω πει από την αρχή στην αρχή της χρονιάς, να κάνουμε δηλαδή έστω και ένα μικρό βήμα παραπάνω από την περσινή πρώτη χρονιά της ομάδας στην Α1. Έχω πει πολλές φορές ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δουλεύουν καθημερινά και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα και τους αφιερώνουμε τη σημερινή νίκη, με πρώτους τους δύο τους ιδιοκτήτες της ομάδας μας τον κύριο Γιάννη Θεοδώρου και τον κύριο Αλέξανδρο Θεοδώρου. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και να μείνουμε ταπεινοί, αφού έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Όποιος έχει παίξει στα Τρίκαλα ξέρει ότι όποιος τα υποτιμήσει το πληρώνει.  Εμείς, ενώ έχουμε να λύσουμε πολλά θέματα μες στην ομάδα μας κυρίως μεταγραφικά, μένουμε προσηλωμένοι στο να δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται και να αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα το επόμενο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον Πανιώνιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ