Καλαϊτζάκης : Θα δηλώσει διαθεσιμότητα στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ

Καλαϊτζάκης : Θα δηλώσει διαθεσιμότητα στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ

O Γιώργος Καλαϊτζάκης είναι αποφασισμένος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Όπως αναφέρει το ESPN και ο δημοσιογράφος Τζόναθαν Γκίβονι, ο νεαρός γκαρντ του Παναθηναϊκού αποφάσισε να δηλώσει διαθεσιμότητα στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ. «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό, αλλά αποφάσισα να δηλώσω διαθεσιμότητα στο ντραφτ επειδή το όνειρό μου είναι να παίξω στο […]

O Γιώργος Καλαϊτζάκης είναι αποφασισμένος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Όπως αναφέρει το ESPN και ο δημοσιογράφος Τζόναθαν Γκίβονι, ο νεαρός γκαρντ του Παναθηναϊκού αποφάσισε να δηλώσει διαθεσιμότητα στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό, αλλά αποφάσισα να δηλώσω διαθεσιμότητα στο ντραφτ επειδή το όνειρό μου είναι να παίξω στο ΝΒΑ. Με σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα πετύχω τον στόχο μου» δήλωσε χαρακτηριστικά στο ESPN ο 19χρονος γκαρντ του τριφυλλιού.

Όπως αναφέρει το ESPN, ο Καλαϊτζάκης έχει τραβήξει την προσοχή των σκάουτερ του ΝΒΑ εδώ και σχεδόν μία δύο χρόνια. Ειδικά μετά το Eurobasket Εφήβων το περασμένο καλοκαίρι στην Μπρατισλάβα, κατά την διάρκεια του οποίου είχε 14.4 πόντους, 6.1 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ μέσο όρο.

Αυτή την ώρα, ο Καλαϊτζάκης έχει ορισμένες ελπίδες να επιλεγεί στο 2ο γύρο του ντραφτ λόγω προοπτικής και ταλέντου. Ωστόσο, η μικρή του συμμετοχή με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ίσως δυσκολέψει την περίπτωσή του. Μάλιστα, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να αποσύρει τη συμμετοχή του αν δεν θα βρεθεί κάποια ομάδα να τον επιλέξει, καθώς οι κανονισμοί λένε ότι ένας παίκτης έχει δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή και να αποσυρθεί μέχρι δύο φορές.

Τέλος, να αναφερθεί ότι ο Καλαϊτζάκης θα περάσει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού για ατομικές προπονήσεις μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ