ΑΕΚ – Εριξε… πόρτα στη Μακάμπι για Ανγκόλα

ΑΕΚ – Εριξε… πόρτα στη Μακάμπι για Ανγκόλα

Η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου επιθυμεί την απόκτηση του Μπράιαν Αγνκόλα, με την ΑΕΚ όμως να ξεκαθαρίζει ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έλαβε τελικά πίστωση χρόνου από τη διοίκηση της Μακάμπι και ήδη κοιτά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, με τον Μπράιαν Ανγκόλα της ΑΕΚ να βρίσκεται μεταξύ αυτών.

Ο γκσρντ της «Βασίλισσας» μπορεί να είχε μερικές έντονες στιγμές με τον Στέφανο Δέδα, όμως παραμένει το πιο «φωτεινό αστέρι» της ομάδας την τρέχουσα σεζόν κι ο αγαπημένος της εξέδρας.

Οι κιτρινόμαυροι πάντως ξεκαθάρισαν σε όλους τους τόνους πως δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν. Κανείς δεν μπορεί να τους ψέξει για την απόφαση αυτή, καθώς ο 27χρονος Κολομβιανός ξεχωρίζει σαν τη μύγα μεσ’ το γάλα.

Νωπές είναι ακόμα οι μνήμες από το 90-77 επί του Περιστερίου για το Κύπελλο, όταν σκόραρε 31 πόντους, την ώρα που η ΑΕΚ έπαιζε με δηλωμένο εμπύρετο παίκτη, λόγω των απουσιών.

Ο Ανγκόλα μετρά φέτος 14.9 πόντους, 3.5 ασίστ και 3.5 ριμπάουντ σε 8 ματς της Basket League, και 15.2 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ κι 1.2 κλεψίματα σε 5 ματς, αγωνιζόμενος για 30.8 λεπτά κατά μέσο όρο, στο BCL.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ