Τόμιτς – «Προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στα οποία είμαστε πίσω»

Τόμιτς – «Προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στα οποία είμαστε πίσω»

Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε για τη διακοπή που υπάρχει στην Basket League και σε ποια κομμάτια έχει αποφασίσει να δουλέψει με τους παίκτες του.

Το Περιστέρι μετρά σημαντικές απουσίες με νοσούντες από κορονοϊό, με τη σκληρή δουλειά να συνεχίζεται, όμως με τους εναπομείναντες υγιείς παίκτες.

Η 12η και η 13η αγωνιστική της Basket League έχουν αναβληθεί από τον ΕΣΑΚΕ, αλλά οι «κυανοκίτρινοι» συνεχίζουν τις προπονήσεις ώστε να εμφανιστεί όσο γίνεται πιο έτοιμη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα.

Ο τεχνικός του Περιστερίου, Μίλαν Τόμιτς, δήλωσε ανήμερα των Φώτων, στην ιστοσελίδα της «κυανοκίτρινης» ΚΑΕ:

«Αυτό τον καιρό προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, στα οποία η ομάδα έχει μείνει πίσω. Σε κάθε λεπτομέρεια, της φυσικής κατάστασης, ατομικά και ομαδικά, προκειμένου να βελτιωθούμε στον τρόπο παιχνιδιού μας στην συνέχεια του πρωταθλήματος», είπε ο Μίλαν Τόμιτς και κατέληξε:

«Είναι μονόδρομος η σκληρή δουλειά στο γήπεδο για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι καλό. Παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίσαμε και την Covid-19, εμείς ως ομάδα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να προχωράμε μπροστά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ