Ξαφνικό πρόβλημα με Μέικον στον Παναθηναϊκό

Ξαφνικό πρόβλημα με Μέικον στον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Πρίφτης είδε τον Ντάριλ Μέικον να αποχωρεί από την προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τη συμμετοχή του Αμερικανού στο ματς με τον Απόλλωνα να είναι αμφίβολη.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της επικείμενης, αυριανής (17/1, 20:00), αναμέτρησης κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στην Basket League.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ντάριλ Μέικον αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα. Αμέσως οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» τον έβαλαν να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάτι σοβαρό.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης βγήκαν «καθαρά» για τον Αμερικανό, όμως η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Πατρινούς παραμένει αμφίβολη, με τον Δημήτρη Πρίφτη να καλείται να αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Τέλος, εκτός προπόνησης έμεινε και ξανά ο Δημήτρης Μαντζούκας, καθώς δεν έχει αναρρώσει πλήρως από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και τον κράτησε εκτός από το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ