Περιστέρι – ΑΕΚ 101-81 – Διέλυσε την ΑΕΚ με κατοστάρα το Περιστέρι

Περιστέρι – ΑΕΚ 101-81 – Διέλυσε την ΑΕΚ με κατοστάρα το Περιστέρι

Το Περιστέρι μετέτρεψε σε... περίπατο την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, επικρατώντας της Ένωσης με σκορ 101-81, επιστρέφοντας έτσι εμφατικά στα θετικά αποτελέσματα.

Την εντός έδρας νίκη με σκορ 101-81, πανηγύρισε το Περιστέρι απέναντι στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League, με τους «κυανοκίτρινους» να επιστρέφουν δυναμικά στα θετικά αποτελέσματα καθώς είχαν κλείσει το 2021 με τρεις συνεχόμενες ήττες.

Η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς δεν άφησε κανένα απολύτως περιθώριο στους «κιτρινόμαυρους», επιβάλλοντας από νωρίς τον ρυθμό της, πηγαίνοντας τη διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους, και παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Τεράν Πέτεγουεϊ που είχε 18 πόντους, ενώ ονειρικό ντεμπούτο έκανε ο Τομάς Γκιέλο που πρόσθεσε άλλους 17 πόντους. Από την άλλη πλευρά, για την ομάδα του Στέφανου Δέδα, ο Νίκος Παππάς είχε 16, ενώ τέσσερις παίκτες είχαν από 14 πόντους (Κολόμ, Γκρίφιν, Χάμερ και Κουζέλογλου).

Στο πρώτο ημίχρονο το Περιστέρι ήταν φανερά καλύτερο από την ΑΕΚ, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τόμας Γκιέλο ο οποίος στο ντεμπούτο του έδειξε να μην χρειάζεται καθόλου χρόνο προσαρμογής. Έτσι το σύνολό του Μίλαν Τόμιτς κατάφερε να χτίσει μια διαφορά, που έφτασε και πάνω από τους δέκα πόντους, την οποία και κράτησε σε όλο το πρώτο 20λεπτο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ και στο +9 (48-39).

To τρίτο δεκάλεπτο κύλισε πολύ καλά για το Περιστέρι, καθώς κατάφερε να ανοίξει ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό που είχαν δώσει στην αναμέτρηση οι αντίπαλοί τους. Στην τελευταία περίοδο οι «κυανοκίτρινοι» συνέχισαν στα ίδια επίπεδα, έφτασαν ακόμα και στο +20 παίρνοντας έτσι μια εύκολη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ