Απόφαση-χαστούκι για τον Αναστόπουλο

Απόφαση-χαστούκι για τον Αναστόπουλο

Παραμένει εκτός πινάκων της Basket League.

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος δέχτηκε ηχηρό «χαστούκι», καθώς είναι αναγκασμένος να παραμείνει εκτός πινάκων της ΕΟΚ, αφού η προσφυγή του κατά της Ομοσπονδίας απορρίφθηκε από το ΑΣΕΑΔ.

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος διαιτητής έμεινε εκτός πινάκων της ΟΔΚΕ και στη συνέχεια ενημερώθηκε ότι έμεινε εκτός και της λίστας της ομοσπονδίας για τους αγώνες της Basket League, διότι είχε ξεπεράσει το ηλικιακό όριο που είχε τεθεί.

Ο ίδιος θεώρησε πως είναι παράνομο να υπάρχει όριο ηλικίας στους διαιτητές, με αποτέλεσμα να κινηθεί νομικά κατά της απόφασης της Ομοσπονδίας, όμως είδε το ΑΣΕΑΔ να απορρίπτει την προσφυγή του. Αξίζει να σημειωθεί πως η ΟΔΚΕ έχει ανακοινώσει από την αρχή της φετινής σεζόν πως ο Αναστόπουλος είναι εκτός των πινάκων και δεν υπολογιζόταν, για αυτό και έφτασε μέχρι το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών, που όμως δεν τον δικαίωσε.

Αυτό σημαίνει πως ο Έλληνας ρέφερι δεν θα έχει τη δυνατότητα μετά από την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να σφυρίξει παιχνίδια της Basket League, λόγω της ηλικίας του, κάτι που σημαίνει ότι τερματίζει την καριέρα του στην ελληνική διαιτησία.

Ο Αναστόπουλος έχει σφυρίξει συνολικά πάνω από 400 ματς στην Basket League, με την ΕΟΚ επί Γιώργου Βασιλακόπουλου να τον έχει στους περισσότερους ορισμούς της. Αποκορύφωμα φυσικά το ματς, όπου ο Ολυμπιακός αποφάσισε να αποχωρήσει με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, με τον Αναστόπουλο να είναι στη διαιτητική τριάδα εκείνου του περιβόητου παιχνιδιού, ενώ φυσικά είναι ένας από τους διαιτητές που κατά το παρελθόν είχαν «κόψει» οι ερυθρόλευκοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ