Βετούλας – «Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο καθώς ξαναχτίζουμε την ομάδα»

Βετούλας – «Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο καθώς ξαναχτίζουμε την ομάδα»

Ο Νίκος Βετούλας μίλησε για την ήττα του Απόλλωνα από τον Άρη, ενώ στάθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του.

Ο Απόλλων Πάτρας ηττήθηκε από τον Άρη, με τον Νίκο Βετούλα αναφέρει πως οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν δίκαια, καθώς η κούραση κατέβαλε την ομάδα του και δεν της επέτρεψε να βάλει τα ανοιχτά σουτ που βρήκε.

Ακόμα, αναφέρθηκε στο χτίσιμο του ρόστερ μετά τις προσθήκες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στον σύλλογο, τονίζοντας ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Βετούλας:

Για την ήττα από τον Άρη: «Ο Άρης κέρδισε δίκαια παίζοντας ένα παιχνίδι το οποίο λίγο πολύ περιμέναμε, δηλαδή με αρκετή επαφή, πολύ πίεση στην μπάλα οδηγώντας σε δύσκολα σουτ. Μετά από ένα σημείο έπαιξε ρόλο και η κούραση καθώς βγάλαμε ελεύθερα σουτ αλλά δεν τα βάλαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο 7-8 τρίποντα ήταν ελεύθερα και δεν μπήκαν. Γενικώς είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο καθώς ξαναχτίζουμε την ομάδα μετά τις απώλειες των παικτών. Με την πάροδο του χρόνου ελπίζουμε ότι τα παιδιά που ήρθαν θα ενσωματωθούν στην ομάδα, σίγουρα όμως μας περιμένει δουλειά στην προπόνηση».

Για τη στατιστική ως προς το στοιχείο που έκρινε τον αγώνα: «Δεν μπορείς να περιμένεις πολλά όταν από τα δικά σου λάθη ή τα επιθετικά ριμπάουντ ο αντίπαλος παίρνει σχεδόν το 50% των πόντων του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ